Beschrijving van eerste beelden 'Avengers: Age of Ultron'

Zo zal Tony Starks Hulkbuster het opnemen tegen een Avenger.

Tijdens een speciale preview en Q&A van Guardians of the Galaxy in Londen heeft Marvel Studios-baas Kevin Feige het aanwezige publiek verrast met de eerste beelden uit het veelbesproken Avengers: Age of Ultron. Helaas waren we niet aanwezig en zijn de beelden ook niet online gezet, maar RadioTimes heeft wel een korte beschrijving online gezet.

In de twee minuten durende clip was onder meer te zien hoe Tony Starks (Robert Downey Jr.) Hulkbuster-harnas het opneemt tegen de Hulk. Het harnas wordt omschreven als een soort tank. In een volgende scène vechten Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Hawkeye op een verwoeste Italiaanse staat, terwijl er ook een scène is te zien waarin Scarlet Witch samen met haar broer Quicksilver (Aaron Johnson) zit opgesloten in transparante gevangeniscel. Beiden zouden hun superpowers inzetten.

Ook zou in de beelden de Avengers Tower te zien zijn. Deze zou enorme ramen hebben, laboratoria voor zowel Stark als Bruce Banner (Mark Ruffalo) en parkeerplaatsen voor supersonische vliegtuigen. Deze zouden veel weg hebben van de helicarrier van SHIELD, maar dan met meer glimmende onderdelen.

Het zou zomaar kunnen dat de beelden ook tijdens Comic Con worden uitgezonden. De kans is echter klein dat de beelden ook online verschijnen. Van de eerste beelden van Guardians of the Galaxy, verleden jaar uitgezonden tijdens Comic Con, verscheen wel een cam-versie online.

De tweede Avengers-film van Joss Whedon is vanaf 30 april 2015 in de Nederlandse (3D) bioscoop te aanschouwen.



NieuwsFilm

meest populair