Eerste officiële foto's 'Avengers: Age of Ultron'

En Kevin Feige gaat uitgebreid in op de film.

Gisterenavond kregen we onze eerste blik op Iron Man (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth) en slechterik Ultron (James Spader), op de cover van Entertainment Weekly. Nu hebben we ook de eerste foto’s van Avengers: Age of Ultron, waarop we veel meer helden voorbij zien komen. En verder ging Marvel studiohoofd Kevin Feige nog in detail in op de film. Specifiek kwam de rol van Stark Tower, in deze film Avengers Tower genaamd, voorbij. Eerst hebben we nog echter de foto’s van de film.

De eerste foto laat ons Captain America (Chris Evans) en Thor (Hemsworth) zien, beiden in kostuum.



De foto hieronder laat ons een kledingrek zien met daarop de kostuums van alle superhelden. Je ziet Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Hulk, Hawkeye en Fury hangen.



Dan is er een foto waarop we Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), regisseur Joss Whedon en Hawkeye (Jeremy Renner) zien staan.



Het is dan de beurt aan een vermoeide Quicksilver (Aaron Johnson), die zich naast zuslief Scarlet Witch (Olsen) bevindt.



Had je gewacht op Bruce Banner (Mark Ruffalo) en Tony Stark (Downey Jr.)? Dan is onderstaande foto waarschijnlijk bijzonder bevredigend. De bromance tussen de twee lijkt door te gaan in deze film.



Een ontploffing kan ook niet ontbreken. Hawkeye (Renner) rent ervoor weg.



En ook Black Widow (Scarlett Johansson) bevindt zich ogenschijnlijk in een ietwat penibele situatie.



Tot slot nog een foto waarop een verrassende aanwezige staat: James Rhodes / War Machine (Don Cheadle). Als je van van links naar rechts kijkt, zien we verder nog Tony Stark, Hawkeye en Captain America.



Verder ging Marvel studiohoofd Kevin Feige nog uitgebreid in op de film. Vanaf hier dus grote spoilers!

Zoals jullie wellicht weten, komt S.H.I.E.L.D. ten val op het einde van Captain America: The Winter Soldier. Dat maakt dat je ons natuurlijk af moet vragen wie dan betaalt voor het Avengers-team. Dat blijkt – weinig verrassend – miljardair Tony Stark te zijn. Hij heeft de Stark Tower omgevormd tot de Avengers Tower en heeft een tweede bar geïnstalleerd.

”De laatste keer dat we Stark Tower zagen, was in The Avengers,” begon Feige. ”Die werd dankzij Hulk, Loki en de Chitauri nogal beschadigd. Op het einde van de film zagen we Pepper en Tony voor een tafel staan en stonden ze te kijken naar bouwplannen. Vervolgens trok de camera zich terug en zagen we dat alle letters van het gebouw gevallen waren, op de ‘A’ na. Dus ze herbouwen de toren en het resultaat daarvan zien we in ‘Age of Ultron’.”

”Tony heeft het opnieuw ontworpen, dus naast een hangar voor de gloednieuwe Quinjet, laboratoria en plekken waar hij zijn Iron Man pakken kan bouwen, is er niet één bar, maar zijn er twee. En er zijn prachtige woonkamers die perfect zijn voor feesten en sociale gebeurtenissen. Maar het is een primaire locatie in deze film.”

Verder vertelde Feige nog over een scène waarin Tony Stark zich in zijn Hulkbuster pak bevindt en het opneemt tegen de groene held. Daarvan zagen we een tijd geleden nog concept art voorbijkomen. Het is niet de enige geweldige scène in de film, volgens Feige. ”Er zijn veel scènes waar je je op mag verheugen. Dat is er natuurlijk wel een van. Ik geloof dat lang geleden, toen Joss nog een zes of tien pagina’s tellende verhaallijn schreef voor Avengers, er nog veel werk in zat en er een stuk of zes of zeven dingen in zaten die er echt niet uit mochten. Dus ik zei tegen hem, ‘Joss, zelfs als we iets anders maken, maak die zeven dingen. Dat is genoeg voor de film. Laten we nu aan het werk gaan en het allemaal in elkaar zetten.’ Die zitten nu dus ook echt in de film en zijn geweldig. Die scène is er een van.”

Avengers: Age of Ultron gaat op 23 april 2015 in première. Eerst is het nog de beurt aan Guardians of the Galaxy, dat vanaf 14 augustus in de bioscoop te zien is.



NieuwsFilm

meest populair