SDCC: Epische eerste poster 'The Hobbit: Battle of the Five Armies'

Bard neemt het op tegen Smaug de Verschrikkelijke.

Na een tweetal foto's van Peter Jacksons The Hobbit: The Battle of the Five Armies, is het eindelijk de beurt aan de eerste poster van de film. Waar op de foto’s Ian McKellens Gandalf de boventoon voert, is dat op deze poster juist het personage Bard (Luke Evans), die het overduidelijk opneemt tegen de op wraak beluste draak Smaug (Benedict Cumberbatch).

[/url]

De film pikt het verhaal direct na de gebeurtenissen in The Desolation of Smaug op. De dwergen hebben dan wel hun koninkrijk terug, maar tegelijk hebben ze een dodelijke kracht vrijgelaten op de wereld. Smaug (Cumberbatch) wil wraak nemen op de inwoners van Lake Town. Thorin ([url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=48482]Richard Armitage) raakt verder al snel geobsedeerd met zijn heroverde rijkdom en heeft zijn vriendschap en eer daarvoor over. Pogingen van Bilbo (Martin Freeman) om hem tot bedaren te brengen mislukken en de arme Hobbit wordt gedwongen een gevaarlijke keuze te maken. Tegelijk zijn er veel grotere gevaren in het spel: Gandalf ziet dat de gevaarlijke vijand Sauron enorme Orc-legers naar de Lonely Mountain stuurt. Nu duisternis nadert, moeten dwergen, elven en mensen een keuze maken: zich verenigen, of zich laten vernietigen. Wat volgt is de epische strijd van de vijf legers, waarin de toekomst van Midden-Aarde aan een zijden draadje hangt.

Een dezer dagen volgt hoogstwaarschijnlijk de eerste teaser trailer van The Battle of the Five Armies. De volledige trailer laat op zich wachten tot oktober. De film zelf gaat op 10 december in première.

Lees hier méér San Diego Comic-Con nieuws.



NieuwsFilm

meest populair