'The Art Of Villainy' verbannen uit het Verenigd Koninkrijk

Het autospotje van Jaguar, met acteur Tom Hiddleston, geeft het slechte voorbeeld.

Volgens het ASA (Advertising Standards Authority) in Engeland rijdt acteur Tom Hiddleston (War Horse, The Avengers, Crimson Peak) veel te hard in het tv-spotje van automerk Jaguar. Het spotje, dat de naam The Art Of Villainy draagt, toont een deftig geklede Hiddleston die ons vertelt: "Ze zeggen dat Britten de beste schurken spelen."

Vervolgens legt hij uitgebreid uit welke kwaliteiten deze slechteriken horen te bezitten voordat hij ervandoor scheurt in de F-TYPE van Jaguar. De 33-jarige Thor-acteur doet dit in de avond met hoge snelheden. Aan het einde van de reclame zien we uitdrukkingen zoals 'klink als een schurk', 'schurkachtige stijl', 'rij als een schurk' en 'bezit een plan.'

Omdat het reclamespotje klachten binnenkreeg wegens "onverantwoordelijk rijden" heeft de ASA een onderzoek gestart. Nu komt het nieuws uit dat het reclamespotje niet meer op tv mag komen in het Verenigde Koninkrijk. Men zou hebben geacht dat het korte filmpje onveilig rijden promoot .

Begin dit jaar speelde Tom Hiddleston ook in een ander spotje van Jaguar dat over schurken ging. Hij werd toen bijgestaan door Engelse acteurs Sir Ben Kingsley en Mark Strong. Beiden spotjes tref je hieronder.

The Art Of Villainy


Rendezvous


NieuwsFilm

meest populair