Robert Downey Jr. over strijd Hulk en Iron Man in 'Avengers: Age of Ultron'

Er bouwen zich grote spanningen op tussen de twee.

Eén van de geinige zaken aan The Avengers was de bromance die ontstond tussen Tony Stark (Robert Downey Jr.) en Bruce Banner (Mark Ruffalo). In een interview met Entertainment Weekly, waarvan je de video onderaan dit bericht kunt bekijken, vertelde Downey Jr. over spanningen die tussen de twee ontstaan in Avengers: Age of Ultron.

”Stark heeft Banner een werkplek gegeven in de Stark Tower,” vertelde Downey Jr. ”En Tony heeft een project waar hij zelf aan werkt. Dus het is eigenlijk een van die dingen, zoals die gaan als je tweede ontwikkelingsteam zegt, ‘Hey, hoe gaat het daar? Dat ziet er erg mooi en groen uit; kan ik het met je hebben over een ander idee dat ik heb?’ Dat project, of idee, dat Tony heeft, is het maken van Ultron. Zo hoeft de wereld niet te rekenen op de Avengers. Maar uiteindelijk blijkt het natuurlijk geen goed idee te zijn.”

”Bruce vindt de moraliteit van dat idee van Tony maar twijfelachtig, en dat leidt tot spanningen tussen ons,” voegde Ruffalo daaraan toe. ”Dat blaast zich o peen gegeven moment op.” Hoogstwaarschijnlijk leidt dat tot een groot gevecht tussen Hulk en Iron Man. We zagen gisteren immers nog een foto voorbijkomen van de arm van het Hulkbuster pak en in de concept art van de film kwam zoiets ook al eens voorbij.

Avengers: Age of Ultron gaat eind april 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair