Video

Eerste blik op Josh Brolins Thanos

Hoe groot is de rol van de supervillain in Guardians of the Galaxy eigenlijk?

door Bram de Groot op 01.08.2014 om 08:50 in Video
Het mag ondertussen geen geheim meer zijn dat Sin City 2-acteur Josh Brolin de stem heeft ingesproken van Thanos, de supervillain die voorkomt in Guardians of the Galaxy. Deze slechterik zagen we al tijdens de eind-credits van The Avengers voorbijkomen, maar hieronder kun je kijken naar een eerste screenshot van Thanos in het aanstaande goed ontvangen Guardians of the Galaxy.

Aangezien het sci-fi spektakel pas net in première is gegaan is nog steeds niet helemaal duidelijk hoe groot de rol is van de slechterik Thanos. Duidelijk is wel dat hij vroeg of laat een onuitwisbare stempel op de Marvel Cinematic Universe gaat drukken.

Dit weekend gaat Guardians of the Galaxy is de States in première en naar verwachting zal het nieuwste Marvel-avontuur openen met zo'n $65 tot $70 miljoen. In Nederland verschijnt GotG over twee weken. Hieronder een nieuwe tv-spot:18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Roeltje

Avatar

Dit plaatje had ik niet willen zien :N
Was als verassing leuker geweest eigenlijk.

Ereptile

Avatar

Mjah dit is wel een spoiler... Zeker omdat het in de thumbnail ook staat. Kan dat niet veranderd worden voor de mensen die het niet willen zien???

Bovendien ziet hij er wel super uit!

PRIME

Avatar

Roeltje "Dit plaatje had ik niet willen zien :N
Was als verassing leuker geweest eigenlijk."Waarom klik je dan op het bericht......

FilmMaster

Avatar

Beetje suffe uitstraling.

thehungergames

Avatar

Verwachtingen openingsweekend van Guardians of the Galaxy zijn hoger. Geschat wordt rond de 80 miljoen dollar.

Frietgezicht

Avatar

Bram "Aangezien het sci-fi spektakel pas net in première is gegaan is nog steeds niet helemaal duidelijk hoe groot de rol is van de slechterik Thanos"


Hoorde deze week in een recensie op internet(van Jeremy Jahns of zo'n andere bekende) dat die 3 scenes te zien is. Dus gewoon een erg kleine bijrol.

Mysterio

Avatar

Als je de Film sites mag geloven is het de beste Marvel film ooit. Ben benieuwd .

Bane1

Avatar

Mysterio "Als je de Film sites mag geloven is het de beste Marvel film ooit. Ben benieuwd ."


Over de beste film kun je nog twijfelen. Maar dit is zeker de grappigste film van Marvel. De grappen komen zeker goed aan. Vooral een bepaalde scene met Drax. Ik was de hele tijd aan het lachen toen ik de film zag. Vooral de beginscène met Starlord. En de soundtrack is echt geweldig.

eltorro

Avatar

Volgens mij heeft hij zijn ballen aan zijn kin hangen. Maar voor de reet ziet hij er wel vet uit. Weten we wel meteen wat zijn zwakke plek is8-)

MisterMarvel

Avatar

Bane1 "Over de beste film kun je nog twijfelen. Maar dit is zeker de grappigste film van Marvel. De grappen komen zeker goed aan. Vooral een bepaalde scene met Drax. Ik was de hele tijd aan het lachen toen ik de film zag. Vooral de beginscène met Starlord. En de soundtrack is echt geweldig."


Hoe kan het zijn dat hij hem al gezien hebt. Bij die elite wil ik ook horen

Bane1

Avatar

MisterMarvel "Hoe kan het zijn dat hij hem al gezien hebt. Bij die elite wil ik ook horen"

Omdat ik op vakantie nu op vakantie ben in Engeland en heel 'toevallig' is Guardians of the Galaxy hier gisteren uit. Ook al heb ik een unlimted god pas kon ik niet de verleiding weerstaan om nog 15 dagen te wachten totdat ik weer in NL ben. 'A man's gotta do what a man's gotta do' Dus ja... Verwacht niet veel van de post-credit scene.

Mysterio

Avatar

Bane1 "Omdat ik op vakantie nu op vakantie ben in Engeland en heel 'toevallig' is Guardians of the Galaxy hier gisteren uit. Ook al heb ik een unlimted god pas kon ik niet de verleiding weerstaan om nog 15 dagen te wachten totdat ik weer in NL ben. 'A man's gotta do what a man's gotta do' Dus ja... Verwacht niet veel van de post-credit scene."Mazzelaar

Wat zou dan de reden zijn dat deze film pas over 14 dagen hier uitkomt ? Normaal zijn wij zelfs vroeger dan de USA en of the UK

Secret1994goesFilm

Avatar

Beste Marvel ooit?
Voorlopig vind ik Cap America 2 toch de beste Smiley face

Angelater

Avatar

Ziet eruit als een CGI gedrocht. Jammer, want in 'The Avengers' zag die er gewoon goed uit met die make up.

Muufley

Avatar

Roeltje "Dit plaatje had ik niet willen zien :N
Was als verassing leuker geweest eigenlijk."


De titel waarop je klikte is "Eerste blik op Josh Brolins Thanos"...WTF had je dan verwacht om te zien of eerder niet te zien?

Sommige filmtotaal gebruikers.....

YOLO

Avatar

"Eerste blik op Josh Brolins Thanos" vind ik een misleidende titel. :| O+
Ik zie geen Josh Brolin. :?

B-)

Roeltje

Avatar

Muufley "De titel waarop je klikte is "Eerste blik op Josh Brolins Thanos"...WTF had je dan verwacht om te zien of eerder niet te zien?

Sommige filmtotaal gebruikers....."


Toegegeven dat het mijn eigen schuld is natuurlijk ;)

Trouwens, toen ik er op klikte zag je de foto ook al in het klein op de Homepage. Dus eigenlijk was de verassing er al een beetje af

eltorro

Avatar

Secret1994goesFilm "Beste Marvel ooit?
Voorlopig vind ik Cap America 2 toch de beste Smiley face"
Dan vraag ik me af waarom Cap America 2 voor jouw het tot de beste Marvel film schopt tot nu toe. Ik kwam niet verder dan, wel vermakelijk:P

NieuwsFilm

meest populair