Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult uit elkaar

Geen dates meer voor Mystique en Beast.

Actrice Jennifer Lawrence (The Hunger Games) en Nicholas Hoult (Jack the Giant Slayer) hebben hun relatie beëindigd. Dat heeft People Magazine bevestigd. Het koppel leerde elkaar kennen op de set van X-Men: First Class en gingen twee jaar later uit elkaar. Het duurde echter niet lang voordat er weer leven in de gedoofde vlam geblazen werd, want toen ze beidden terugkeerden voor X-Men: Days of Future Past besloten ze het nog eens te proberen.

Een relatie op lange afstand was de truc om het een tweede keer vol te houden, zo zegt de 23-jarige Lawrence. De Oscarwinnende actrice vertelde in mei: "We zijn nog zo jong. Als we in dezelfde stad woonde zouden we onszelf afvragen wat er vervolgens moest komen. We zouden dan gaan samenwonen. Op deze manier zitten we samen in hetzelfde schuitje. We kunnen uitgaan en onze eigen levens leiden terwijl we weten dat we er voor elkaar zijn."

De gestrande tortelduifjes werden afgelopen april nog in London gespot. De 24-jarige Hoult is momenteel in Tokio. Daar werkt hij aan de sciencefiction film Equals met actrice Kristen Stewart.



NieuwsFilm

meest populair