"Darkseid niet in 'Justice League'"

Volgens Badass Digest verschijnt hij pas in Justice League 2 ten tonele.

Een van de films waar DC-fans naar uit zullen kijken is uiteraard Justice League. Al lange tijd zijn er geruchten over deze film en over de mogelijke slechterik. De naam die het meeste naar voren komt is Darkseid, min of meer de Thanos van het DC-universum. Maar, volgens Badass Digest zal hij voorlopig niet te zien zijn in het DC Cinematic Universe.

Scoop-jager Devin Faraci van de site Badass Digest meldde in een artikel over de mogelijkheden van het verschijnen van Star-Lords vader in het vervolg op Guardians of the Galaxy en het introduceren van een godachtig ras van beschermers van de Aarde in het Marvel Cinematic Universe, dat Darkseid niet in Justice League zal verschijnen.

”Mijn bronnen vertellen met dat we Darkseid niet in het DC filmuniversum hoeven te verwachten tot ‘Justice League 2’. Dus dat betekent dat de Eternals [zoals de godachtige beschermers heten bij Marvel] absoluut eerder dan de New Gods op het grote scherm verschijnen.”

Darkseid is de meest krachtige New God van het DC-universum en dat hij niet in de film voorkomt, maakt dat we kunnen speculeren over een andere mogelijke slechterik voor de Justice League. Geruchten wezen naast Darkseid ook nog op de slechterik met de naam Doomsday.



NieuwsFilm

meest populair