Gerucht: opvallende cameo gepland voor 'Avengers: Age of Ultron'

Zal het dan toch?

Over ruim een week kunnen ook wij Hollanders ons opmaken voor de goed ontvangen sci-fi superheldenfilm Guardians of the Galaxy. Daarna mogen we ons focussen op alweer een interessante titel van Marvel Studios: Avengers: Age of Ultron. De website Badass Digest weet nu te melden dat er een zeer vermakelijke cameo op stapel staat.

Ondanks dat studiobaas Kevin Feige zegt dat er vanwege tijdsgebrek voorlopig geen volledige film zal verschijnen met een vrouwelijke superheld in de hoofdrol, zou in Age of Ultron een cameo te zien zijn van de heldin Ms. Marvel. Het personage zou volgens de reporter van Badass Digest voorkomen in alle concept-scripts die zijn geschreven voor het veelbesproken vervolg.

Mocht dit zo zijn, dan lijkt Marvel toch graag aan de slag te willen gaan met een film rond een van hun vrouwelijke heldinnen. Ms. Marvel heeft in de comics dezelfde superkrachten als Captain Marvel, Yon-Rogg en de Kree. Daardoor is ze enorm sterk, razendsnel en kan ze ook nog eens vliegen en energie uit haar hand schieten en absorberen. Hiermee is ze een behoorlijk krachtige dame.

Eerder dit jaar verschenen overigens al de geruchten dat Ms. Marvel te zien zou moeten zijn in Age of Ultron die vanaf 23 april 2015 in de Nederlandse (3D) bioscoop zal draaien. Marvel heeft tot in lengte van dagen uitgestippeld welke titels ze willen uitbrengen, dus wie weet zien we Ms. Marvel in Phase 3 of 4 voorbijvliegen in haar eigen superheldenfilm.



NieuwsFilm

meest populair