Sly wil Sigourney Weaver in 'Expendabelles'

En hij heeft ook al een idee voor het plot.

THR heeft een paar nieuwtjes over de geplande Expendabelles spin-off van de Expendables-franchise. De actiefilm zou enkel rollen hebben voor vrouwelijke actiehelden en nu is daar iets meer over bekend. Volgens producent Avi Lerner moet de productie begin 2015 van start gaan.

”We gaan de film begin volgend jaar maken,” vertelde Lerner op de rode loper van The Expendables 3. ”We zijn al bijna klaar met het scenario en hebben al goede ideeën voor wie er allemaal in te zien moet zijn.”

De naam van één van die beoogde castleden werd onthuld door hoofdrolspeler Sylvester Stallone. Hij vertelde dat hij graag zou willen dat Sigourney Weaver in de film te zien zou zijn. Zij zou dan de echtgenote van zijn personage, Barney Ross, moeten spelen.

”Met de Expendabelles hebben we een situatie waarin we onverkende wateren betreden,” vertelde Stallone. ”Zetten we al die actrices bij elkaar, zou dat dan echt werken? Of hebben we slechts een paar vrouwen die echt bekend staan om hun vechtskills?”

Vervolgens hintte hij naar een mogelijk plot dat gevolgd zou worden in dat laatste geval. De personages van Sly en Weaver zouden scheiden en dan zou zijn de helft van het Expendables-team meekrijgen. ”Dan zou zij het huis, de kinderen en mijn huurlingen krijgen!”



NieuwsFilm

meest populair