Fan Bingbing ook in 'X-Men: Apocalypse' te zien

Ze heeft contractuele verplichtingen voor de komende vier films.

De Chinese actrice Fan Bingbing heeft een mooie toekomst in verschiet. Ze speelde in Bryan Singers X-Men: Days of Future Past de rol van mutante Blink en blijkt die rol nog vier keer te moeten spelen. In een interview met de website The Star vertelde ze dat ze in de volgende vier films te zien zal zijn.

”Het wordt geweldig,” vertelde de actrice. ”Het is veertien jaar geleden dat de X-Men franchise begon en dit is de eerste keer dat er een Aziatische mutante is. Dus, dat wordt erg interessant. In de comics is Blink eigenlijk een blank meisje, dus ik was erg benieuwd waarom Bryan een Aziatische wilde voor de rol. Hij vertelde dat het tijd voor Blink was om in de films te verschijnen en dat haar debuut geweldig moest zijn. Het was een aanbod da tik niet af kon slaan.”

Eigenlijk is ze niet de eerste Aziatische mutant, dat is Kelly Hu, die als Deathstrike in X2 te zien was. Misschien doelt ze in haar vertellen dat Blink de eerste Aziatische X-Men is en dat zou dan kloppen. Het is verder nog de vraag hoe Blink dan precies in X-Men: Apocalypse te zien kan zijn, omdat ze in Days of Future Past ook al niet bepaald oud is.



NieuwsFilm

meest populair