Ricky Gervais plant ‘The Office’ spin-off ‘Life on the Road’

Wat heeft David Brent de afgelopen jaren allemaal uitgespookt?

David Brent, het hoofdpersonage uit de originele The Office, staat op het punt om een filmster te worden. BBC Films heeft aangekondigd dat er werk wordt gemaakt van een spin-off genaamd Life on the Road, een speelfilm waarin Ricky Gervais weer te zien zal zijn als de Wernham Hogg manager.

Life on the Road laat zien wat Brent allemaal heeft uitgespookt in de vijftien jaar sinds zijn vertrek bij Wernham Hogg. Mensen die de YouTube-serie Learn Guitar With David Brent volgen, weten dat hij een rockster probeert te worden. Totdat dit gebeurt, zit Brent vast aan een saaie baan bij een schoonmaakmiddelbedrijf.

Het nieuws over de film komt niet geheel uit de lucht vallen. Vorig jaar gaf Gervais al aan dat hij een film wil maken over Brent die het probeert te maken in de muziekindustrie. Het wordt een mockumentary, zoiets als Borat dus, en Brent denkt in eerste instantie dat hij wordt gefilmd vanwege zijn succes. Hij moet enkele weken vrij nemen en doet alvast een beroep op zijn pensioen, want de muzikanten kosten hem meer dan dat hij verdient aan de ticketverkoop.

Hoewel Gervais de enige bevestigde acteur is, lijkt het erop dat enkele van Brents voormalige collega's hun opwachting zullen maken. Hierbij moet gedacht worden aan Gareth Keenan (Mackenzie Crook) en Tim Canterbury (Martin Freeman).

De opnames gaan volgend jaar van start in Het Verenigd Koninkrijk.



NieuwsFilm

meest populair