Megan Fox haalt fel uit naar critici

Megan Fox haalde tijden een persconferentie voor haar nieuwe Turtles-film fel uit naar critici.

Megan Fox (Transformers, Transformers, Jennifer’s Body) haalde tijdens een persconferentie fel uit naar critici van de nieuwe film Teenage Mutant Ninja Turtles, welke van repliek werden gediend met: “Rot op!”

Volgens velen is de nieuwe Turtle-film geen waardige remake. Fox vergeleek de nieuwe film met de succesvolle Transformers-films, waarin zij ook speelt.

“Laat me je iets vertellen over die mensen die kritiek hebben. Hoeveel geld heeft Transformers 4 opgeleverd? Precies. De mensen kunnen klagen, maar ze gaan allemaal naar de bioscoop. Ze gaan het geweldig vinden. En zo niet, dan kunnen ze oprotten,” zei Fox.

Eerder, tijdens een interview met het Britse tijdschrift Wonderland, maakte Megan Fox nog een Godwin. Ze vergeleek de regisseur van de Transformer-films Michael Bay namelijk met Hitler en stelde dat ”hij een nachtmerrie is om mee te werken”. Deze uitspraak betekende het einde van de samenwerking tussen Fox en Bay.

“Ze was in een andere wereld, op haar BlackBerry. Je moet geconcentreerd blijven. En weet je, dat Hitler-ding. Steven [Spielberg, red.] zei, “Ontsla haar op staande voet.””

Achteraf zal flapuit Fox spijt hebben van haar uitspraken, aangezien ze weer openlijk met Bay flirt voor een rol in een nieuwe Transformer-film.

NieuwsFilm

meest populair