Kirsten Dunst in "baby-modus"

Kirsten Dunst heeft een kinderwens.

Kirsten Dunst (Spider-man, Melancholia) heeft een kinderwens.

“Ik ben in de baby-modus omdat twee goede vrienden nu zwanger zijn,” vertelt ze aan Red.

“Een van hun is daar vrij rustig onder en de ander heeft zoiets van, ‘Ik kan niet wachten om weer een glas wijn te kunnen drinken’ Toch hou ik daarvan. We hebben al een meisjesnaam uitgekozen, dat is klaar! Ik vind dat 33 een goede leeftijd is om aan kinderen te beginnen.”

Dunst, 32 jaar oud, brengt haar zomer door in London met haar vriend Garret Hedlund (Four Brothers, TRON: Legacy, Unbroken) maar geeft aan dat ze nog geen concrete plannen heeft om te trouwen of aan kinderen te beginnen.

"Je weet niet wat er in de komende 10 jaar gaat gebeuren. Maar ik krijg die vraag vaak omdat ik in mijn dertigerjaren ben en men vindt dan dat het tijd is om te trouwen en aan kinderen te beginnen, toch? Dat is de vibe. Gelukkig heb ik al een moeder die me die vragen stelt, dus niemand anders hoeft ze te stellen!”

“Ik maak me niet meer zo veel zorgen als vroeger. Toen ik jonger was, als ik niet aan het werk was, werd ik gespannen. Ik had het gevoel dat ik iets moest doen. Maar nu kan ik me goed ontspannen."

“Ik heb een vriendin in London – een van de zwangeren vrienden – en we zitten de hele dag op bed, kijken films en bestellen eten. Niet iedereen kan dat doen. Sommige mensen hebben zoiets van, ‘Ik moet naar buiten, ik moet iets doen.’ En ik denk, ‘Ik voel me prima als ik niks doe.’ Dat stukje ben ik kwijt geraakt. Ik ben er zeker van dat ik op een dag, als ik kinderen heb, de angst terugkomen, omdat je je zorgen maakt over iemand anders.”

NieuwsFilm

meest populair