Kevin Feige over Thanos en crossover 'Guardians' en 'Avengers'

Thanos is volgens hem nog niet eng genoeg.

In een interview met IGN vertelde Marvel studiobaas Kevin Feige over twee zaken: en crossover tussen de Guardians of the Galaxy en Avengers en over de rol van Thanos (Josh Brolin) in het Marvel Cinematic Universe. Het blijkt dat hij het eens is met kritiek op Thanos: hij heeft nog maar weinig angstaanjagends gedaan.

”Ik vind dat een goed punt,” vertelde Feige over de kritiek op Thanos. ”Ik weet het niet. De waarheid is, alles wat ik zou kunnen zeggen, is een spoiler. Ik weet niet of het nodig is. Ik denk dat je nu meteen een rond Thanos draaiende film kan maken en het publiek alles vertellen wat ze moeten weten. Maar deel van het plezier van ons universum is dat de personages in meerdere franchises te zien kunnen zijn, dus… wie weet.”

Op dat laatste ging hij verder ook in en dan specifiek op de connectie met de Guardians[/] en [i]Avengers. ”Weet je, deel van het plezier met ‘The Avengers’, toen we daar naartoe werkten, was de vraag van hoe we Tony Stark konden laten samenwerken met Steve Rogers. Vervolgens vroegen we ons af hoe Tony Stark zou denken over een Noorse god die werkt met een hamer. Het genie van Joss [Whedon] was om daar leuke dingen mee te doen. Dus wie weet. Als deze mannen ooit bij elkaar kunnen komen, dan is het tof om na te denken bijvoorbeeld over hoe Steve Rogers zou reageren op Rocket. Of, zou Drax ooit een gesprek kunnen hebben met Tony Stark! [Lacht] Ik heb een theory dat, des te meer tijd Drax met Peter Quill doorbrengt, des te meer hij leert dat mensen niet altijd letterlijk bedoelen wat ze zeggen.”



NieuwsFilm

meest populair