Kunis en Kutcher klaar voor baby

Mila Kunis en Ashton Kutcher hebben er zin in.

Mila Kunis (Black Swan, That 70’s Show, Pineapple Express) en Ashton Kutcher (Dude Where’s My Car?, The Butterfly Effect, Jobs) zijn klaar voor kinderen, dat meldt People. Het is bijna zo ver! Kunis is eind augustus of begin september uitgeteld, en niemand is er gelukkiger dan de aanstaande ouders.

“Ashton en Mila zijn zo enthousiast,” vertelt een insider aan het tijdschrift People. “Ashton is in zijn hart nog steeds een kind. Hij kan niet wachten om vanalles te gaan doen met de baby. Mila voelt zich goed en alles verloopt soepel. Ze voelt zich de laatste tijd vrij fors qua omvang en het is steeds moeilijker voor haar om te lopen.”

Gelukkig voor Kunis heeft ze iemand die goed voor haar zorgt gedurende de laatste weken van haar zwangerschap. “Ashton doet in zijn eentje de boodschappen zodat Mila thuis kan blijven,” zegt een bron. “Hij zorgt heel goed voor haar!”

Kunis (30) volgde Pilates en spinning lessen gedurende de eerste fase van haar zwangerschap. Inmiddels heeft ze haar sportactiviteiten op een lager pitje gezet, wel maakt ze nog kleine wandelingen door de buurt.

Het zijn gelukkige tijden voor Kutcher (36), die Kunis in februari ten huwelijk vroeg. ”Ashton was altijd enthousiast als we een kind-acteur op de set hadden,” zegt zijn Two and a Half Man-collega Jon Cryer. “Hij houdt van kinderen en hij is super enthousiast over het krijgen van een kind.”

NieuwsFilm

meest populair