'Teenage Mutant Ninja Turtles' krijgt een vervolg

En komt in juni 2016 uit.

De Teenage Mutant Ninja Turtles waren heer en meester in de Amerikaanse box office afgelopen weekend. Er werd naar schatting zo’n 65 miljoen dollar verdient en dat is niet slecht. Om die reden is gisterochtend aangekondigd dat de film een vervolg krijgt. Scenaristen Josh Appelbaum en André Nemec keren terug als scenaristen en Michael Bay en zijn Platinum Dunes team zijn wederom producent. Het is niet bekend over regisseur Jonathan Liebesman terugkeert voor de vervolgfilm.

Het nieuws komt van Deadline, dat ook een citaat had van Voorzitter van Paramounts Film Group, Adam Goodman: ”Een nieuwe versie van de Turtles lanceren als feature film was een gigantische taak, want omdat we zelf fans zijn, voelden we de grote verantwoordelijkheid ons ervan te verzekeren dat het publiek de Turtles op een manier kon ervaren waar ze van houden. Ook moest het publiek de Turtles tot leven gebracht zien worden op een manier zoals nooit tevoren. Het resultaat overschreed onze verwachtingen en maakt het geweldig om het verhaal voort te zetten.”

De film komt in juni 2016 uit in de bioscopen, als alles gaat zoals gepland. De film neemt het dan op tegen de comedy Sausage Party en komt een week na Alice in Wonderland: Through the Looking Glass en X-Men: Apocalypse uit.



NieuwsFilm

meest populair