Twee afzonderlijke 'Aquaman' scenario's in de maak

Het is nog altijd niet bekend wie de rol speelt.

THR heeft het nieuws dat twee scenaristen elk aan een afzonderlijk scenario voor een mogelijke Aquaman-film werken. De scenario’s maken deel uit van het plan van de studio om tussen 2016 en 2020 maar liefst negen DC-films uit te brengen. Het ene scenario wordt geschreven door Will Beall (Gangster Squad) en het andere door Kurt Johnstad (300: Rise of an Empire).

Welke van de twee het uiteindelijk wordt hangt uiteraard van de studio af. Op deze manier hopen de studiobazen veel tijd van het ontwikkelingsproces van de film af te halen. Aquaman werd in 1941 bedacht door Paul Norris en Mort Weisinger. Het personage is een van de oprichtende leden van de Justice League.

Helemaal zeker is ook nog niet wie de rol van Aquaman speelt in het DC Cinematic Universe. De kans lijkt groot dat dit Jason Momoa is, maar een officiële bevestiging is er nog niet van Warner. Het kan dus nog altijd gebeuren dat iemand anders de rol blijkt te spelen.

Wanneer Warner de film uit wil brengen, is niet bekend. De eerstvolgende nog ongetitelde DC-film komt in de Verenigde Staten op 5 augustus 2016 uit.



NieuwsFilm

meest populair