Stellan Skarsgård terug voor 'Avengers: Age of Ultron'

Opnieuw zien we de astrofysicus Dr. Erik Selvig.

Total Film meldt dat de astrofysicus Dr. Erik Selvig terugkeert in de tweede Avengers-film Avengers: Age of Ultron. Het personage gespeeld door Stellan Skarsgård zagen we eerder in de twee Thor-films en uiteraard The Avengers (2012).

"Ik zit in Avengers: Age Of Ultron, met een kleine rol. Het wordt iets heel leuks," aldus Skarsgård tegenover Total Film. Het is onduidelijk of Skarsgård een grap maakt over de reeds opgenomen scène(s), maar mogelijk zien we hem weer naakt - net als in Thor: The Dark World - : "Ja, ik was weer naakt. Ze belden mijn zaakwaarnemer op en vroegen of ik weer naakt wilde. Hij reageerde lachend: 'Ja, ik sta erop'."

Over het moment waarop hij in de superhelden-sequel te zien is, was Skarsgård wat vaag: "Ik weet niet wat ik mag zeggen, maar normaal gesproken bellen ze me als er iets uitgelegd moet worden. En er moet een hoop uitgelegd worden in dat universum."

Joss Whedons Avengers: Age of Ultron draait vanaf 23 april 2015 in de Nederlandse bioscoop en het is de eerstvolgende Marvel Studios-film. Hieronder een clip met Skarsgård uit The Dark World (in het Frans):



NieuwsFilm

meest populair