'Boardwalk Empire'-acteur Jack Huston in beeld voor titelrol 'Doctor Strange'

En zelfs Daniel 'Harry Potter' Radcliffe wordt gelinkt aan de rol.

Er kunnen weer twee namen toegevoegd worden aan de lijst met acteurs die in aanmerking komen voor de rol van de titelheld in Marvel Studios' Doctor Strange. Volgens de website ThisIsInfamous staat Jack Huston hoog op het verlanglijstje en op BBC Radio meldde niemand minder dan Daniel Radcliffe dat hij met Marvel heeft gesproken.

Radcliffe: "Dit jaar ging ik als Spider-Man naar Comic-Con. Ik heb altijd al de wens gehad om de rol te spelen en dit was ook de enige manier dat ik gewoon over de beursvloer kon lopen. Ik heb overigens een tijdje terug met Marvel gesproken. Ze hopen dat er ooit iemand zo gek is om een echt Iron Man-pak te bouwen. Dan zouden ze die kopen om het vervolgens te gebruiken in de eerstvolgende film."

De website Joblo concludeert hieruit dat Radcliffe mogelijk over meer heeft gesproken dan alleen de bizarre taferelen op Comic-Con. Zijn naam zou ook op het lijstje kunnen staan van Doctor Strange... Ons lijkt het een kleine kansje: 'Harry Potter' als de bekendste tovenaar uit het Marvel-universum?

Een eventuele invulling van de rol door acteur Jack Huston, vooral bekend van zijn rol als Richard Harrow in HBO's Boardwalk Empire, is geloofwaardiger. De acteur was namelijk eerder in beeld voor een Marvel-film. Hij was één van de kandidaten voor de rol van Star-Lord in Guardians of the Galaxy.

Uiteraard weten we pas wie de rol gaat spelen als Marvel de casting officieel maakt en aangezien de superheldenfilm pas voor over zo'n twee jaar gepland staat, is de kans klein dat dit op korte termijn gebeurt. Onder de eerder genoemde kanshebbers voor de rol van Stephen Strange bevinden zich acteurs als Benedict Cumberbatch, Joaquin Phoenix en Édgar Ramírez.



NieuwsFilm

meest populair