Dominic West en Idris Elba in zee met Pixar voor 'Finding Dory'

De heren speelden beiden in de populaire tv-serie 'The Wire'.

Dominic West en Idris Elba, voor velen natuurlijk bekend als McNulty en Stringer Bell in de tv-serie The Wire, beleven in de toekomst een onverwachtse reünie. Beide heren zijn namelijk toegevoegd aan de cast van Finding Dory, Pixars vervolg op de populaire animatiefilm Finding Nemo (2003). West liet dit nieuwtje glippen tijdens een gesprek met Shortlist.

“Ik zag Idris onlangs nog. We zitten allebei in het vervolg op Finding Nemo, dus we zijn momenteel bezig met de opnames. Ik spreek de jongens van The Wire nog geregeld. Velen zijn peetouders van mijn kinderen, dus ik ben dol op ze."

Finding Dory van regisseurs Andrew Stanton en Angus MacLane speelt zich een jaar na de gebeurtenissen in Finding Nemo af. De vergeetachtige Dory gaat na een traumatische gebeurtenis op zoek naar haar familie, waarna Nemo en Marlin haar vervolgens weer proberen te vinden.

West en Elba vergezellen naast de terugkerende Ellen DeGeneres, Albert Brooks en Willem Dafoe ook nog eens Ty Burrell, Eugene Levy en Diane Keaton. Finding Dory komt in Nederland uit op 28 juni 2016.

NieuwsFilm

meest populair