Algemeen

Eerste indruk op DreamWorks' 'B.O.O.: Bureau of Otherwordly Operations'

De anti-spook animatiefilm met stemmen van Seth Rogen, Melissa McCarthy en Bill Murray.

door Bram de Groot op 16.09.2014 om 08:58 in Algemeen
Al sinds 2004 is Shrek 2 de financieel succesvolste animatiefilm van DreamWorks Animation. Het verdiende destijds $920,0 miljoen aan de wereldbioscoopkassa. Sindsdien probeert DreamWorks met man en macht nieuwe successen te realiseren via circa drie animatiefilms per jaar. Dit jaar verschijnt nog de spin-off Penguins of Madagascar en volgend jaar kunnen we Home, B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations en Kung Fu Panda 3 verwelkomen. Van het nog redelijk onbekende project B.O.O. is nu een eerste promotionele uiting opgedoken.

De bovennatuurlijke actiekomedie-animatiefilm gaat over twee stuntelende geesten die een avontuur beleven in het leven na de dood. Ze sluiten namelijk aan bij het Bureau of Otherworldly Operations (B.O.O.), het beste anti-spook bureau van de geestenwereld. Uiteindelijk moeten ze het opnemen tegen het grootste spook van de planeet.

Onderstaande afbeelding verscheen op Amazon en is de voorkant van een boek gebaseerd op de animatiefilm van regisseur Anthony Leondis (Igor, 2008). Stemmen komen van onder meer Seth Rogen (Jackson Moss), Melissa McCarthy, Rashida Jones, Bill Murray en Octavia Spencer.

Vanaf 14 oktober 2015 draait B.O.O. in de Nederlandse (3D) bioscoop en zullen we merken of deze animatiefilm kan uitgroeien tot een nieuw paradepaardje van DreamWorks Animation.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Ik vind het steets moeilijker om uit te kijke naar een dreamworks film.
Waar pixar & bluesky telkens met prachtige animatie's aan komen,blijf dreamworks de cartoony style aanhouden.
met uitzonderingen shrek,how to train dragon.
En ook de projecte die dreamworks uitkiest vind ik steets slechter.
Home is de lilo en stich van dreamworks, deze B.O.O is de moderne ghost busters.

NieuwsFilm

meest populair