De nieuwe trailer van 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 1'!

Katniss en haar kameraden bereiden zich voor op de definitieve confrontatie.

Na enkele teasers heeft Lionsgate eindelijk ook de volledige trailer vrijgegeven van The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 van regisseur Francis Lawrence, eerder verantwoordelijk voor de voorganger The Hunger Games: Catching Fire (2013) en films als Constantine (2005) en I Am Legend (2007).

De derde film in de reeks in gebaseerd op het boek 'Spotgaai' uit 2010 van auteur Suzanne Collins. Van de bestseller werden miljoenen kopieën verkocht en ook van dit eerste deel in de tweedelige verfilming wordt veel verwacht. De goed ontvangen verfilmingen van de boeken 'De Hongerspelen' (2008) en 'Vlammen' (2009) verdienden namelijk $691,2 miljoen en $864,6 miljoen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Gezien de enorme populariteit van de films is het niet ondenkbaar dat de grens van $1,0 miljard wordt gepasseerd.

Vanaf 19 november in de Nederlandse bioscoop.


In de $125 miljoen kostende sciencefictionfilm zijn de voornaamste rollen voor Jennifer Lawrence, Donald Sutherland, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Stanley Tucci en Julianne Moore. In Part 1 bereidt Katniss samen met President Coin (Moore) en haar dierbare vrienden een plan voor om Peeta (Hutcherson) te redden. Daarnaast is ze het voorbeeld voor de alle opstandelingen.

NieuwsFilm

meest populair