Robert de Niro's nieuwe loft

De Niro betaalt 96.000 Euro per maand voor zijn nieuwe appartement naast Central Park.

Robert de Niro (Taxi Driver, Goodfellas Casino) is verhuisd naar een appartement aan Central Park. De kosten? Maar liefst 125.000 dollar (96.000 Euro) per maand. Daarmee is De Niro's nieuwe onderkomen één van de duurste huurwoningen van de stad, meldt de New York Post.

De Niro verhuisde onlangs met zijn vrouw Grace Hightower (Precious, The Paperboy) naar de torenflat pal naast Central Park, waar ze een hele verdieping tot hun beschikking hebben. Het riante appartement heeft vijf slaapkamers en zeven badkamers, inclusief uitzicht over Central Park, de skyline van New York en de Hudson-rivier. Het appartement staat als sinds 2012 te koop, destijds voor 95 miljoen Dollar (73 miljoen Euro). Inmiddels is de vraagprijs gedaald naar 65 miljoen dollar (50 miljoen euro).

Robert en Grace verkeren overigens in goed gezelschap; niemand minder dan Denzel Washington en Sting zijn hun nieuwe buren. Het koppel woonde al eerder in dezelfde buurt, maar was in 2012 door een brand genoodzaakt te verhuizen. Ze verhuisden naar de buurt West Village. Blijkbaar voelde De Niro zich daar toch niet helemaal thuis, want het stel keert nu weer terug naar hun oude vertrouwde stek in Manhattan.

Foto's verwijderd

NieuwsFilm

meest populair