Vervolg 'The Maze Runner' in september 2015 in première

De opnames gaan binnenkort van start.

Afgelopen weekend ging de verfilming van het populaire Young Adult-boek The Maze Runner in première. De film haalde in de Verenigde Staten 32,5 miljoen dollar op en scoorde daarmee een derde plek in de top vijf allertijden van openingsweekenden. Dat is goed nieuws, want de film deed het beter dan voorspeld. Verwacht werd een box office verdienste van ongeveer 30 miljoen dollar. Het zal om die reden zijn dat 20th Century Fox heeft laten weten dat het vervolg, The Scorch Trials, op 18 september 2015 in première gaat.

De vervolgfilm neemt het dan op tegen Everest, waarin Jake Gyllenhaal de hoofdrol speelt en een nog biopic over het leven van Whitey Bulger, met Johnny Depp in de hoofdrol.

De opnames van de vervolgfilm zullen binnenkort onder leiding van Wes Ball van start gaan. Het scenario van de film is geschreven door T.S. Nowlin. Overigens is ook de eerste concept art voor de film vrijgegeven. Het betreft een betere versie van de concept art die tijdens de San Diego Comic-Con al getoond werd.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/a1e1652.jpg][/url]



NieuwsFilm

meest populair