Optimus Prime wil dat Michael Bay 'Transformers 5' regisseert

Verandert Bay wederom van gedachten?

Toen Michael Bay de opnames van Transformers: Dark of the Moon afrondde, liet hij weten het daarmee welletjes te vinden. Hij wilde andere films gaan maken. Maar, toen Age of Extinction aangekondigd werd, besloot hij om toch maar te tekenen. Bay besloot een soort reboot te maken van de franchise en zo de weg open te maken voor een opvolger. Toch hopen velen dat Bay ook voor Transformers 5 terugkeert.

Zo bleek onlangs al dat filmstudio Paramount Pictures graag heeft dat Bay terugkeert voor een vijfde film. Nu blijkt ook Peter Cullen, die al jaren de stem van Optimus Prime inspreekt, graag te willen dat Bay de film regisseert. Zijn zoon, Clay Cullen, was een stuntchauffeur voor de film en Cullen geeft aan veel respect voor Bay te hebben.

”Hij zorgt voor veel spanning en energie,” vertelde Peter Cullen. ”Mijn zoon is stuntman en heeft in Chicago meegewerkt aan veel van de racescènes… Hij zei dat Michael een erg ijverig en praktisch regisseur is. Hij zorgt voor veel energie op de set en zorgt dat iedereen op zijn tenen loopt. Ik zou hem erg missen. Ik geloof dat hij geniaal is, zijn geest is ongelofelijk. Michael, als je dit leest, ik hoop dat je terugkeert”

Vervolgens werd aan Cullen gevraagd of hij informatie had over waar het verhaal heen zou gaan. ”Het zou erg moeilijk voor mij zijn om iets over de toekomst van Transformers te vertellen, maar het enthousiasme dat voortkomt uit waar het heen zou gaan… Ik heb geen toegang tot die informatie.”



NieuwsFilm

meest populair