Algemeen

Een van de oorspronkelijke 'Power Rangers' te zien in reboot-film

Meer dan een cameo zal het echter niet worden.

door Zilko Tarici op 26.09.2014 om 14:37 in Algemeen
Een van de oorspronkelijke Power Rangers zal te zien zijn in een cameorolletje in de reboot van de franchise, die door Lionsgate wordt gemaakt. Jason David Frank, die de rol van Tommy Oliver, alias de Green/White Ranger speelde in Mighty Morphin Power Rangers, heeft onthuld dat hij al gesproken heeft met de creatievelingen achter de nieuwe film.

De acteur en MMA-vechter werd tijdens de Nashville Wizard World Comic Con gevraagd naar zijn mogelijke terugkeer, en antwoordde als volgt:

''Ik maak waarschijnlijk wel mijn opwachting. We hebben er over gesproken. Ik weet nog niet hoeveel ik te zien zal zijn, maar het zal in ieder geval een cameo betreffen.''

Ashley Miller en Zack Stentz (die eerder samen X-Men: First Class schreven) schrijven momenteel het script van Power Rangers. De film moet in juli 2016 zijn première beleven.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Herken hem bijna niet meer, joh... O+

jaime91

Avatar

Ja hij is inderdaad flink wat jaartjes ouder geworden, maar hij ziet er ook best badass uit met al die tattoos en als je ziet hoe breed die gast nu is. Hij is ook echt een beest in de MMA ring.

Dat hij opduikt in de nieuwe versie verbaast me ook helemaal niks, aangezien hij vaker heeft gezegd dat hij veel respect heeft voor de fans en voor deze franchise en daardoor zal hij ook terug blijven keren als ze hem vragen. Ook in de series duikt hij nog steeds wel eens op.

Dat vind ik allemaal wel tof, maar toch maakt hij ook wel een wat vreemde indruk af en toe in interviews. Hij komt op de een of andere manier niet zo sympathiek over, dat is met acteur Austin St. John die de eerste red ranger speelde wel anders. Die 2 schijnen ook vaak met elkaar overhoop te liggen.

Maar goed, ondanks dat ik wat problemen heb met de acteur zelf vind ik dit toch wel leuk nieuws.

Perrysh

Avatar

Onlangs op een dood moment een stukje gezien van de serie 'Flashpoint'. Een serie waar Amy Jo Johnson, the Pink Ranger, in meespeelt. Wàt een jeugdsentiment zeg.

Markie Marcolioooo

Avatar

Voor de liefhebbers van best wel aangename, en verder voor amateur goed gemaakte, filmpjes houd zou er eens goed aan doen om op youtube de Super Power Beat Downs te gaan kijken. David Jason Frank heeft daar nog maar pas geleden aan meegewerkt door als White ranger gekleed een gevecht met Mortal Combat's Scorpion aan te gaan! Daarbij heeft hij via deze independer ook de online serie My Life as A Power Ranger gemaakt! Absoluut een aanrader als je wat tijd te vullen hebt!!

chrisjo

Avatar

Hier zie ik hem regelmatig langskomen.

https://www.youtube.com/watch?v=ap8r3AA0PIk

NieuwsFilm

meest populair