Uitgebreide versie 'X-Men: Days of Future Past' halverwege 2015 op DVD en Blu-ray

Fox bewaart de beelden nog even.

Komende maand komt de bioscoopversie van Bryan Singers X-Men: Days of Future Past uit op Blu-ray en DVD. Helaas zullen op die uitgave de scènes met Anna Paquin als Rogue nog niet te zien zijn in film. Zoals scenarist Simon Kinberg ons in het verleden echter al eens beloofd heeft, komt de film mét die scènes er op een later moment wel.

Fox heeft laten weten dat de Director’s Cut halverwege 2015 op DVD en Blu-ray uitgegeven zal worden De versie staat bekend als de Rogue Cut en zal zo’n tien minuten aan ander materiaal krijgen dan de bioscoopversie van de film. Er zitten uitgebreide scènes met Rogue in de toekomst in en ook nog scènes waarin de door Patrick Stewart en Ian McKellen gespeelde Professor X en Magneto op een missie gaan.

”Het is een grote brok, een substantieel deel van de film,” vertelde Kinberg over de nieuwe release. ”We wilden de fans het volledige beeld van de film geven, van achter de camera en ervoor. Elke film heeft scènes die eruit gehaald worden, maar niet elke film heeft scènes van zo’n geliefd personage die eruit gehaald worden.”

We moeten dus nog even wachten op de uitgave van de Director’s Cut. Ondertussen werken Simon Kinberg en regisseur Bryan Singer aan het vervolg, X-Men: Apocalypse. De opnames van die film beginnen in april en de film moet in mei 2016 in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair