Gerucht: 'The Avengers 3' een tweeluik

En dit zou toch best indrukwekkend kunnen uitpakken!

De website Daily Marvelite meldt dat Avengers 3 mogelijk wordt uitgebracht als een tweeluik. Volgens hun bron, die goede relaties zou hebben binnen Marvel Studios, is het gevecht met de opperschurk Thanos dusdanig complex en omvangrijk dat er twee films nodig zijn om de film te rechtvaardigen.

Marvel is volgens de bron nog in overweging om tot dit besluit te komen, maar het is in ieder geval duidelijk dat dit een realistische optie is. Eerder meldde Vin Diesel, die mede verantwoordelijk was voor het personage Groot uit Guardians Of The Galaxy, dat hij bij een bijeenkomst was geweest waarin werd gesproken over het "het samenvoegen van twee bekende merken". Het mag ondertussen duidelijk zijn dat The Avengers zich op den duur gaan mengen met de personages uit Guardians Of The Galaxy. Deze duidelijk minder krachtige helden krijgen overigens in 2017 een tweede "eigen" film.

Mocht The Avengers 3 daadwerkelijk worden opgedeeld in twee films, dan staat Marvel voor een enorme uitdaging. De kans dat de strijd met Thanos slachtoffers onder bijvoorbeeld The Avengers gaat eisen, legt meer voor de hand dan dat we één van de helden zien sneuvelen in het volgend jaar te verschijnen Avengers: Age of Ultron. Mocht The Avengers 3 slachtoffers eisen, dan zou dit Marvel de kans bieden om de franchise te "vernieuwen". De website Cinemablend geeft een aardig voorbeeld. Stel dat Captain America dood gaat in The Avengers 3 - Part I, dan kunnen ze nog voor The Avengers 3 - Part II een nieuwe Captain America - bijvoorbeeld in gevuld door het personage Bucky Barnes - introduceren die vervolgens aanhaakt bij de helden in The Avengers 3 - Part II.

Uiteraard zijn dit allemaal geruchten, maar leuk zijn ze wel voor de liefhebber van het succesvolle Marvel Cinematic Universe. Volgens Daily Marvelite zouden de twee delen van The Avengers 3 uitkomen op 4 mei 2018 en 3 mei 2019.



NieuwsFilm

meest populair