Jeremy Renner gaat in op 'Avengers: Age of Ultron'

En zijn rol in Captain America 3 is echt niet meer dan een gerucht.

In een tweetal interviews ging Jeremy Renner in op de toekomst van zijn Marvel-personage, Hawkeye, in het Marvel Cinematic Universe. Allereerst vertelde hij over wat we van Hawkeye zullen zien in Avengers: Age of Ultron en daarnaast ging Renner in op de recente geruchten over een mogelijke rol in Captain America 3.

Aan Starpulse vertelde Renner dat we meer over de oorsprong van Hawkeye zullen leren in Avengers: Age of Ultron. ”Er worden wat goede geheimen onthuld. Ik denk dat alles dat we geweldig vonden aan de eerste Avengers, exponentieel vergroot wordt in deze. Van de actie, tot het zichzelf belachelijk maken, en er wordt meer tijd met de Avengers samen doorgebracht, nadat ze zo verdeeld waren in de eerste. We hebben wat geweldige nieuwe goodies en wat goede baddies.”

”We moeten nog een paar pick-up shots maken, hier en daar, maar dat was het wel,” ging hij verder over Age of Ultron. ”Hulk heeft een meer prominente rol en ik heb ook een prominentere rol. Er zitten veel meer scènes in waarin de hele Avengers bende verzameld is – zowel met als zonder cape, om het maar zo te zeggen. Ik word er een complete fanboy van, het is geweldig om deel van uit te mogen maken.”

Vervolgens vertelde hij aan The Daily Beast dat hij nog niet zeker is van een rol in Captain America 3. ”Ik weet dat de opnames in maart van start gaan. Maar heb er nog geen officiële gesprekken over gevoerd.” Dat is gecompliceerd, als je kijkt zijn contract. ”Ik heb getekend voor The Avengers 1-3 en Hawkeye, voor het geval ze een spin-off willen maken.”

Tot slot vertelde Renner dat hij hoopt op een crossover met de Guardians of the Galaxy. Hij vindt het een geweldige film en vindt het ”geweldig. Natuurlijk hopen de poppenspelers achter Marvel daarop, maar we zullen zien man. We zullen zien.”



NieuwsFilm

meest populair