'The Purge 3' komt eraan

James DeMonaco, de man achter de eerste twee delen, zal wederom schrijven en regisseren.

The Purge (2013) en The Purge: Anarchy (2014) kostten samen slechts 12 miljoen dollar om te maken en leverden gezamenlijk zo'n 200 miljoen dollar op. Niet heel gek dus dat Universal en Blumhouse werk maken van een derde deel. James DeMonaco, de schrijver en regisseur van de eerste twee films, zal zich ook gaan storten op The Purge 3. Hij zei het volgende over zijn terugkeer:

"Ik had niet verwacht dat The Purge zo'n fenomeen zou worden en het is een eer om weer aan de slag te gaan met Blumhouse, Sebastien Lemercier, Platinum Dunes en Universal. Samen maken we van The Purge een wereldwijde franchise."

The Purge is een griezelfilm die zich afspeelt in de nabije toekomst waarin alles perfect lijkt te zijn. Iedereen heeft werk en er is geen criminaliteit, maar er zit een addertje onder het gras. Eén nacht per jaar zijn er even geen wetten, dus zaken als moord, diefstal en verkrachting zijn dan eventjes geoorloofd zodat mensen even stoom kunnen afblazen. In The Purge beleefden we deze angstaanjagende avond vanuit een huis. The Purge: Anarchy pakte het een stukje grootser aan.

Een tijdje terug zei Michael K. Williams uit The Purge: Anarchy nog dat hij verwachtte terug te keren voor een derde film. The Purge 3 heeft nog geen releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair