Gerucht: Spider-Man naar Marvel Cinematic Universe

Sony doet er naar verluidt alles aan om meer te verdienen aan het personage.

Hitfix heeft een nieuw gerucht over de rol van Spider-Man. Sony werkt zoals bekend aan een eigen Cinematic Universe rond het personage, maar dat komt nog niet helemaal zo van de grond als de studio hoopt. Volgens Hitfix is de studio nu in gesprek met Marvel om het personage bij het Marvel Cinematic Universe te voegen.

Er wordt al langer gemeld dat Marvel het personage graag terug wil hebben, en nu staat Sony naar verluidt dus ook open voor deze plannen. ”Ik kan niet de bevestigingen krijgen die ik nodig heb om het verhaal te verifiëren, maar ik hoor dat er gesproken wordt over erg toffe ‘Spider-Man’ plannen, die Sony zouden helpen hun gigantisch belangrijke franchise een nieuwe focus te geven én Marvel de kans zou geven wat nieuwe verbindingen te maken in zijn filmuniversum.”

In elk geval is duidelijk dat Marvel het liefst al zijn personages terug wil, om daar films over te maken. Zo is de studio nu gestopt met zijn Fantastic Four comics, om Fox niet teveel te helpen met de film die in 2015 uit zal komen. Of er daadwerkelijk gesprekken plaats vinden en of daar iets uit zal komen, is voorlopig nog afwachten.



NieuwsFilm

meest populair