Gerucht: Brainiac slechterik 'Justice League'

En is de line-up van de Suicide Squad-film bekend?

Latino Review heeft weer een reeks geruchten rond aankomende nieuwe DC-films. Ditmaal betreft het de Justice League-film en ook Suicide Squad. Beide films zijn naar het schijnt op fast track gezet. We weten bijvoorbeeld al dat Zack Snyder Justice League regisseert na Batman v Superman: Dawn of Justice en dat Warner Bros. David Ayer wil voor Suicide Squad.

Latino Review heeft dus over beide films verhalen. Zo schrijft de site dat nu bekend is dat niet Darkseid, maar Brainiac de slechterik zou worden van Justice League. Darkseid, die een beetje dient als de Thanos van DC-comics, zou bewaard worden voor latere films. Verder is Brainic een grote tegenstander van Superman. De verwachting is dat Justice League zich ook voornamelijk op Superman zal concentreren.

Dan nog de geruchten rond de Suicide Squad. Warner Bros. heeft naar het schijnt al besloten welke personages in de film voor moeten komen: Blockbuster, Multiplex, Jaculi, Mindboggler, Harkness aka Captain Boomberang, Vixen, en Deadshot. Die laatste zou de hoofdpersoon zijn, samen met Harkness en Vixen.

Uiteraard verkeert het bovenstaande nog in het rijk der fabelen, maar wie weet worden de geruchten nog werkelijkheid. Wat vinden jullie van de geruchten?



NieuwsFilm

meest populair