Ryan Gosling, Tom Hardy en Will Smith mogelijk in DC's 'Suicide Squad'

Ook Margot Robbie zou benaderd zijn voor een rol.

Ryan Gosling is vaker benaded voor superheldenrollen, maar heeft tot nog toe voornamelijk gekozen voor films buiten het Hollywood-circuit. Daar zou nu wel eens verandering in kunnen komen.

Volgens Heat Vision zou de acteur gesprekken hebben gehad met Marvel om Doctor Strange te spelen en wil ook David Ayer (Fury, End of Watch) hem in de hoofdrol van de DC-comics-verfilming Suicide Squad. Wat betreft die laatste titel, zouden ook Will Smith, Tom Hardy en Margot Robbie zijn benaderd voor mogelijke rollen in de film. Gosling toonde jaren geleden interesse in de rol van Hal Jordan in Green Lantern, maar had weinig trek in de contractueel vastgelegde sequels.

Suicide Squad gaat over een team superschurken die een tweede kans krijgen van de overheid. Het enige nadeel is dat de missie die ze moeten uitvoeren voor veel van hen waarschijnlijk dodelijk zal uitpakken. De film moet 'dark and edgy' worden, iets waar Ayer in uitblinkt. Welke schurken het team zullen vormen is nog onbekend, maar naar waarschijnlijkheid zullen het niet de allergrootste namen zijn.

Justin Marks schrijft het script en Dan Lin zal Suicide Squad produceren.

NieuwsFilm

meest populair