Jesse Eisenbergs Lex Luthor hoogstwaarschijnlijk in 'Suicide Squad'

Christopher Nolan en zijn broer hebben geen (directe) invloed op DC's Multiverse.

Onlangs werd bekend dat de tweede nieuwe DC Comics/Warner Bros. superheldenfilm in het DC Multiverse David Ayers Suicide Squad wordt. Gelijk daarna werden de grote namen Ryan Gosling, Tom Hardy, Margot Robbie en Will Smith in verband gebracht met de film, maar volgens de website Deadline lijkt het erop dat Jesse Eisenberg (The Social Network) de eerste officiële naam is die deel zal nemen.

In Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice zal de voor een Oscar-genomineerde Eisenberg de rol invullen de villain Lex Luthor, de aartsvijand van Superman (Henry Cavill).

Overigens maakte Jonathan Nolan via Comingsoon.net bekend dat hij en zijn broer Christopher Nolan geen verdere rol hebben in de DC Multiverse. "Ik hou van die jongens en mijn broer was betrokken bij Man of Steel met Zack [Snyder] en David [Goyer]. Ik heb echter het gevoel dat het hoofdstuk voor ons is afgesloten." De Nolans waren verantwoordelijk voor de geliefde The Dark Knight-trilogie, de succesvolste superheldenfilms van Warner Bros. Hij voegde hier overigens wel aan toe dat ze later mogelijk terugkeren: Of we in de toekomst wel betrokken zullen zijn? Misschien."

Volgens de geruchten zouden in Suicide Squad minimaal de volgende personages opduiken: de supersterke Blockbuster, de zelf-vermenigvuldigende Multiplex, de snelheidsduivel Jaculi, de illusionist Mindboggler, de originele Captain Boomerang George Harkness, de dieren-nabootser Vixen en Floyd Lawton a.k.a. Deadshot.

Dawn of Justice verschijnt op 24 maart 2016 in de bioscoop en Suicide Squad staat gepland voor 5 augustus 2016.



NieuwsFilm

meest populair