Algemeen

Kevin Feige bevestigt veranderingen in 'Avengers'-team

De samenstelling van het superheldenteam verandert na Age of Ultron.

door Jim Pedd op 28.10.2014 om 11:11 in Algemeen
Al een tijdje zijn er geruchten over een nieuw Avengers-team in Marvels filmuniversum. Die geruchten werden onlangs gesterkt met de aankondiging van Marvel’s Civil War en worden nu bevestigd. Tijdens een setbezoek van Avengers: Age of Ultron kreeg Buzzfeed de kans om te spreken met Kevin Feige, studiohoofd van Marvel.

Kevin Feige bevestigde dat er aan het einde van de film een nieuw Avengers-team is. ”De Avengers-film zijn, idealiter, grote hoekstenen in het overkoepelende plan. Het is een beetje zoals in de comics, waarin elk personage op zijn eigen avonturen gaat en zo nu en dan met de rest samenwerkt voor een groot, 12-delig mega-evenement. Dan gaan ze allemaal weer terug naar hun eigen comics en nemen ze de ervaringen van dat evenement mee. Ik zie hetzelfde gebeuren na deze film, want de Avengers samenstelling is anders aan het einde van de film.”

Hoogstwaarschijnlijk verandert de samenstelling van dat superheldenteam vanwege de strijd die de Avengers tegen Ultron (James Spader) moeten voeren. Hij is gemaakt door Tony Stark (Robert Downey Jr.), die dan ook een deel van de schuld op zich neemt voor de vernietiging die Ultron veroorzaakt. Dat zou dan weer leiden tot de burgeroorlog in het filmuniversum.

Avengers: Age of Ultron gaat op 23 april in première.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Dus er zou zo maar een personage dood kunnen gaan (en blijven) in Age Of Ultron? Cool, met een beetje geluk gaat Thor dood, totaal saai personage dat compleet overschaduwd wordt door Loki en met wie de makers toch al duidelijk geen raad weten. Oh, ik hoop het zo :+

YOLO

Avatar

Maar als Marvel de Cilvil War trouw gaat maken, dan zou Chris Hemsworth Ragnarok moeten gaan spelen. De belangrijkste Avenger die dood zou moeten is Captain America. Immers Crossbones en Winter Soldier zijn er nog steeds aanwezig in MCU. En het zou mij niet verbazen als deze 2 terugkeren in Captain America 3.

M0vieFreak

Avatar

Ed Crane "Dus er zou zo maar een personage dood kunnen gaan (en blijven) in Age Of Ultron? Cool, met een beetje geluk gaat Thor dood, totaal saai personage dat compleet overschaduwd wordt door Loki en met wie de makers toch al duidelijk geen raad mee weten. Oh, ik hoop het zo :+"


Van mij mag eerder Hawkeye dood.

StarWars2015

Avatar

YOLO "Maar als Marvel de Cilvil War trouw gaat maken, dan zou Chris Hemsworth Ragnarok moeten gaan spelen. De belangrijkste Avenger die dood zou moeten is Captain America. Immers Crossbones en Winter Soldier zijn er nog steeds aanwezig in MCU. En het zou mij niet verbazen als deze 2 terugkeren in Captain America 3."
Ik verwacht eerder dat Captain America aan het eind van zijn derde film dood gaat.

YOLO

Avatar

StarWars2015 "Ik verwacht eerder dat Captain America aan het eind van zijn derde film dood gaat."
Dat bedoelde ik toch. :} Captain America 3 = Civil War.

Kilian

Avatar

M0vieFreak "Van mij mag eerder Hawkeye dood."


Inderdaad, geen eigen film serie en totaal niet interessant.
Denk niet dat het een moeilijke keuze is.

horizon

Avatar

Gaat niemand dood. Feige schrijft het zelf: soms doet een held mee met de Avengers, dan weer een tijdje alleen, en dan kan die zich weer eens aansluiten.

Iron Man is een iets te grote publieks lieveling geworden. Maar je zou Thor in Asgaard kunnen zetten met een lokale bedreiging. Of cpt america die ergens een speciale missie heeft, etc etc,

eltorro

Avatar

Ed Crane "Dus er zou zo maar een personage dood kunnen gaan (en blijven) in Age Of Ultron? Cool, met een beetje geluk gaat Thor dood, totaal saai personage dat compleet overschaduwd wordt door Loki en met wie de makers toch al duidelijk geen raad weten. Oh, ik hoop het zo :+"

T+)

Rivvel

Avatar

Een personage als Hawkeye zal wel sneuvelen en worden vervangen door Antman in Avengers 3.
Zelf hoop ik dat ze meer laten zien hoe groot die Civil War in de Marvel universum.

Team Iron Man vs. Team Cap America

Joeki

Avatar

Ik twijfel of daadwerkelijk iemand dood gaat. ik denk dat enkele helden ervoor kiezen om de Avengers te verlagen(ik denk oa the Hulk) Daarnaast zal tijdens Captain America 3 iemand dood gaan.

Tegen de tijd dat avengers 3 uitkomt zijn er een aantal nieuwe helden geïntroduceerd en dat geeft dus ruimte voor het weggaan van enkele helden.

Steve-O

Avatar

Ed Crane "Dus er zou zo maar een personage dood kunnen gaan (en blijven) in Age Of Ultron? Cool, met een beetje geluk gaat Thor dood, totaal saai personage dat compleet overschaduwd wordt door Loki en met wie de makers toch al duidelijk geen raad weten. Oh, ik hoop het zo :+"

Was het maar waar, helaas komt er een Thor 3 op een gegeven moment... Trouwens, hebben ze niet al verklapt wie de nieuwe team leden gaan worden? [/spoiler]Quicksilver en Scarlet Witch zijn eerst bij Ultron maar sluiten zich op een gegeven moment aan bij de Avengers. Niet te vergeten dat Vision ook in de film voorkomt en misschien wel degene is die Ultron verslaat (eigen creatie, lijkt me passend).[/spoiler]

Wat mij betreft mag Hawkeye ook dood. Hij is een oninteressant personage waar je maar weinig mee kan. Niet te vergeten dat Renner ook weinig met hem doet. Al vind ik hem wel een te klein personage om indruk te maken met een sterfscene.. Laat dan Iron Man of Cap dood gaan maarja dat zijn natuurlijk kippen die gouden eieren leggen.

Wat Civil War betreft: Dan zou het dus ook kunnen dat Tony uit de Avengers stapt en als villain gaat figureren in Cap 3 wat ik dan nog wel een leuk idee vind.

Robbepost

Avatar

Thor vind ik ook het minst interessante personage (van de avengers met solofilms). Beide Thor films horen in mijn optiek tot de slechtere Marvel films en lijken meer een verplicht nummertje. Omdat Thor 3 al is aangekondigt zal hij AOU zoiezo overleven. Daarbij is hij een halfgod en zie ik het überhaupt niet snel gebeuren dat 1 van de main caracters sterft.

michaelbay

Avatar

Robbepost "Thor vind ik ook het minst interessante personage (van de avengers met solofilms). Beide Thor films horen in mijn optiek tot de slechtere Marvel films en lijken meer een verplicht nummertje. Omdat Thor 3 al is aangekondigt zal hij AOU zoiezo overleven. Daarbij is hij een halfgod en zie ik het überhaupt niet snel gebeuren dat 1 van de main caracters sterft."


'sowieso'

Robbepost

Avatar

Thanks, scherp hoor!

zoiezo = sowieso

Glennekeeeee

Avatar

Airbender "Thor heeft ook niks op aarde te zoeken."


Om het even op jouw niveau te beantwoorden...

'Superman ook niet'

benjamin

Avatar

Kilian "Inderdaad, geen eigen film serie en totaal niet interessant.
Denk niet dat het een moeilijke keuze is."

Of toch niet, want als je Hawkeye nu afdankt voor hij echt heeft mogen meespelen (en neen, The Avengers telt niet echt aangezien hij daar zo vaak niet zichzelf was), gaat dat nul impact hebben en dan kun je net zo goed niemand dood doen.

NieuwsFilm

meest populair