Kevin Feige bevestigt veranderingen in 'Avengers'-team

De samenstelling van het superheldenteam verandert na Age of Ultron.

Al een tijdje zijn er geruchten over een nieuw Avengers-team in Marvels filmuniversum. Die geruchten werden onlangs gesterkt met de aankondiging van Marvel’s Civil War en worden nu bevestigd. Tijdens een setbezoek van Avengers: Age of Ultron kreeg Buzzfeed de kans om te spreken met Kevin Feige, studiohoofd van Marvel.

Kevin Feige bevestigde dat er aan het einde van de film een nieuw Avengers-team is. ”De Avengers-film zijn, idealiter, grote hoekstenen in het overkoepelende plan. Het is een beetje zoals in de comics, waarin elk personage op zijn eigen avonturen gaat en zo nu en dan met de rest samenwerkt voor een groot, 12-delig mega-evenement. Dan gaan ze allemaal weer terug naar hun eigen comics en nemen ze de ervaringen van dat evenement mee. Ik zie hetzelfde gebeuren na deze film, want de Avengers samenstelling is anders aan het einde van de film.”

Hoogstwaarschijnlijk verandert de samenstelling van dat superheldenteam vanwege de strijd die de Avengers tegen Ultron (James Spader) moeten voeren. Hij is gemaakt door Tony Stark (Robert Downey Jr.), die dan ook een deel van de schuld op zich neemt voor de vernietiging die Ultron veroorzaakt. Dat zou dan weer leiden tot de burgeroorlog in het filmuniversum.

Avengers: Age of Ultron gaat op 23 april in première.



NieuwsFilm

meest populair