Interactieve 3D personageposters 'The Divergent Series: Insurgent'

Volgend jaar maart verschijnt de sequel, dit keer ook in 3D.

Dit jaar was de tienerboekenverfilming Divergent een redelijke hit. Het noteerde namelijk een prima $288,7 miljoen bij een budget van circa $85 miljoen. Het productie voor het vervolg werd gelijk gestart om deze al aankomend voorjaar te kunnen laten verschijnen. Er zijn nu acht fraaie Interactieve 3D personageposters van The Divergent Series: Insurgent online verschenen.

Klik op onderstaande afbeelding om één van de bewegende affiches te bekijken. Via het menuutje linksonder kun je de overige zeven personageposters bekijken. Je wordt dan verwezen naar één van onze collega-websites. Het laden kan soms even duren... De film draait vanaf 18 maart in de Nederlandse bioscoop. Deze keer ook in 3D.


De film wordt geregisseerd door Limitless-regisseur Neil Burger en de hoofdrollen worden vervuld door Shailene Woodley (Tris), Theo James (Four), Maggie Q (Tori), Mekhi Pfeiffer (Max), Ansel Elgort (Caleb), Zoë Kravitz (Christina), Miles Teller (Peter) en Keiynan Lonsdale (Uriah). Het derde deel Allegiant is ook al gepland en staat in de boeken voor 18 maart 2016.

NieuwsFilm

meest populair