Eerste trailer 'Fast & Furious 7'!

Dit keer speelt Jason Statham de tegenstander van Vin Diesel en Paul Walker.

Bram de Groot 1 november 2014 21:12 in Video
Eerder deze week werd de trailer al aangekondigd en zagen we een eerste poster voorbij schieten van het zevende deel in de Fast & Furious-franchise. En nu is het dan eindelijk zover. Hieronder zie je de eerste beelden uit de vliegensvlugge actiefilm van regisseur James Wan (The Conjuring, Insidious, Saw).

Fast & Furious 7 of Furious 7 speelt zich af na Fast & Furious 6 (2013). Dominic Toretto (Vin Diesel), Brian O'Conner (Paul Walker) en de rest van de crew is terug in de States waar ze weer mogen wonen en waar ze mogen bijkomen van de clash met Owen Shaw (Luke Evans). Waar ze echter niet op rekenen is dat Ian Shaw (Jason Statham) wraak wil nemen op de dood van zijn broer. Als blijkt dat Han (Sung Kang) is vermoord willen Dominic, Brian en de rest Shaw te grazen nemen, uiteraard nog vóór Shaw zijn slag kan slaan.

Universal Pictures hoopt op een nieuw kassucces. Het vorige deel noteerde een fraaie $788,7 miljoen bij een productiebudget van circa $160 miljoen en de complete franchise wist door de jaren heen $2,4 miljard op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Met aanvullende rollen voor onder meer Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Lucas Black, Kurt Russell, Djimon Hounsou, Ludacris en Tony Jaa racet Fast & Furious 7 op 2 april de Nederlandse bioscoopzalen binnen.


NieuwsFilm