Gerucht: 'Spider-Man' met alleen vrouwen op komst

Sony zou echt niet meer weten wat het kan doen met de franchise.

Nu Marvel en DC Comics bekend hebben gemaakt wat de plannen zijn met hun superheldenfranchises, is het de beurt aan Sony. De filmstudio heeft lijkt het, geen idee meer wat het zou kunnen doen met zijn Spider-Man-franchise. Zo is de derde Amazing Spider-Man uitgesteld en krijgen we eerst een film over de Sinister Six. Er wordt ook gesproken van een soft reboot van de franchise en een samenvoeging van Spider-Man met het Marvel filmuniversum.

Nu hebben we weer een nieuw gerucht rond de plannen van Sony. De studio zou werken aan een project met de codenaam Glass Ceiling en draaien om een groep vrouwelijke helden en antihelden van de franchise. Die zouden dan samen moeten werken.

Het gerucht komt van Badass Digest, dat zegt niet te weten welke personages het betreft. Namen die genoemd worden zijn de logischere keuzes als Black Cat, Spider-Woman, Silver Sable en nog wat onbekendere namen als Spider-Girl en Silk.

Of de geruchten kloppen is natuurlijk nog afwachten, maar als ze kloppen, laat het zien hoe moeilijk Sony het met de franchise heeft.



NieuwsFilm

meest populair