Geinige eerste trailer 'Minions'

Kunnen Kevin, Stuart en Bob de Minions redden?

De langverwachte eerste trailer van Minions is online gezet door Universal Pictures. Er wordt al een paar jaar gewerkt aan de spin-off van de Despicable Me-franchise. De film is geregisseerd door Pierre Coffin en Kyle Balda en stemmen worden ingesproken door o.a. Sandra Bullock en Jon Hamm. Verder hebben we nu ook een zeer uitgebreide synopsis voor de film.

Het verhaal van Minions begint met het ontstaan van het leven. De Minions beginnen als eencellige gele organismes en ontwikkelden zich mettertijd tot de Minions die we kennen, als dienaren voor de meest verwerpelijke meesters. Na een heleboel van hen per ongeluk gedood te hebben – van de Tyrannosaurus Rex tot Napoleon – hebben de Minions geen meester meer om te dienen en worden ze depressief.

Maar één van hen, die Kevin heet, heeft een plan. Samen met de tienerrebel Stuart en de lieftallige kleine Bob reizen ze over de wereld om een nieuwe baas te vinden om te dienen. Het trio vindt de volgende potentiële meester in de vorm van Scarlet Overkill (Bullock), ’s werelds eerste vrouwelijke superslechterik. Ze reizen van het ijskoude Antarctica naar het New York van de jaren zestig en uiteindelijk naar Londen. Daar staat ze al snel voor hun grootste uitdaging ooit: het redden van de Minions… van uitroeiing.

Hieronder kun je de trailer allereerst in de originele versie bekijken en daaronder is voor de liefhebber een Nederlands gesproken versie te zien. Vanaf 1 juli in de bioscoop.




NieuwsFilm

meest populair