Vier foto's en poster 'The Hobbit: The Battle of the Five Armies'

Verder vertelt Peter Jackson waarom het zijn favoriete Midden-Aarde film is.

Binnenkort is ‘ie eindelijk in de bioscoop te zien, de zesde en laatste film die zich in Tolkiens Midden-Aarde afspeelt: The Hobbit: The Battle of the Five Armies. In afwachting van de trailer hebben we weer een heleboel promotiemateriaal voor jullie. USA Today kreeg vier foto’s om te publiceren, de officiële Twitter-account publiceerde een poster, er zijn citaten van regisseur Peter Jackson en tot slot nog alle verwijderde scènes van The Desolation of Smaug.

Laten we eerst maar eens kijken wat Jackson te zeggen heeft. De regisseur sprak met USA Today over de zesde film in de franchise en liet weten dat het zijn favoriete is. Dat komt omdat er niet gereisd wordt in de film. ”Iedereen is waar ze moeten zijn, er zijn geen nieuwe personages en alle kaarten liggen op tafel,” aldus Jackson.

De regisseur vertelde verder dat we snel zullen zien hoe Smaugs (Benedict Cumberbatch) woede geuit wordt op Lake-town en de grote invloed van die gebeurtenissen. ”Dat was een berg waar niemand naartoe wilde, vanwege het gevaar van de draak. Nu die weg is, verandert de dynamiek van alles.”

En scenariste Philippa Boyens sprak over de reis die Gandalf (Ian McKellen) en de White Council afleggen om het op te nemen tegen de Necromancer. ”Dat is een erg gevaarlijke reis,”vertelde Boyens. De laatste Hobbit-film ”beweegt naar de duisternis van The Lord of the Rings. Er zit erg intens drama in, dat de acteurs een kans geeft hun tanden er in te zetten.”

Dan hebben we uiteraard nog een poster van de officiële Twitter-account van The Hobbit. Deze biedt een blik op de 45-minuten durende veldslag aan het einde van de film.



Verder hebben we nog een viertal foto’s van de trailer die morgen verschijnt. Uiteraard kun je die zodra deze online staat, direct op FilmTotaal bekijken.




En tot slot nog de beelden van The Desolation of Smaug.



NieuwsFilm

meest populair