James Gunn heeft al plannen voor 'Guardians of the Galaxy 3'

Al sinds hij de eerste film maakte.

Indiewire kreeg de kans om met regisseur James Gunn, die ons Guardians of the Galaxy bracht en in 2017 een vervolg brengt, te spreken. Hij onthulde al na te denken over een mogelijke derde deel, sinds hij begonnen is met werken aan de eerste.

”We staan open voor een Mission: Impossible scenario, waarin alle personages dood gaan,” begon hij zijn verhaal. ”Nee, grapje. Om eerlijk te zijn, heb ik het basisverhaal van de tweede al sinds ik begon met de eerste en weet ik ook ongeveer wat nog verder de mogelijkheden zijn. Dus er komen veel antwoorden op de vragen waarmee we bleven zitten na de eerste, en zullen wat personages beter leren kennen en misschien ook wat nieuwe personages leren kennen.”

De regisseur vertelde verder zich goed te voelen binnen het Marvel-model, waarbij veel rekening gehouden moet worden met de wensen van de studio. ”Ik wist dat er bepaalde zaken waren binnen de Guardians, die echt op de Marvel-manier gedaan moesten worden. Daar kon ik verder geheel mijn eigen ding mee doen. Dus er zijn altijd dat soort zaken, of het nou te maken heeft met het budget, of iets anders.”

Op dit moment voelt hij zich in ieder geval nog goed binnen het studiosysteem en wil hij doorgaan binnen Marvel. Of dat uiteindelijk ook mag, is natuurlijk nog afwachten.



NieuwsFilm

meest populair