POLL: Wat vind jij de beste geflopte film?

De twintig grootste "Box Office Bombs" op een rij.

De afgelopen paar jaren zijn er flink wat films uitgebracht die het niet waar konden maken aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Soms was dit terecht, maar ook werden bepaalde films misschien niet helemaal op waarde geschat door het grote publiek. In deze POLL kijken we naar een reeds opgestelde lijst "box office bombs" en stellen we jullie de vraag: welke flop vond jij het best?

Welke geflopte titels bevat de lijst zoal? De lijstaanvoerder is het verleden jaar verschenen 47 Ronin. De film met Keanu Reeves koste maar liefst $225 miljoen, maar kwam uiteindelijk niet verder dan een wereldwijde opbrengst van ruim $150 miljoen. De top drie bestaat verder uit Disneys animatiedebacle Mars Needs Moms uit 2011 en John McTiernans mega-flop The 13th Warrior uit 1999. Andere hooggenoteerde recente titels zijn Disneys The Lone Ranger en John Carter en de fantasyfilms R.I.P.D. en Jack the Giant Slayer. Uiteraard tref je ook minder recente flops aan in de lijst; wat te denken van The Adventures of Pluto Nash en Cutthroat Island...

Onderstaande lijst hebben we geleend van Wikipedia. De online encyclopedie heeft de lijst opgesteld op basis van een bepaalde berekening. Alles omtrent de lijst kun je nalezen op de gereserveerde pagina. Bij deze POLL kijken we alleen naar de bovenste twintig titels.
De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.



NieuwsFilm

meest populair