Nieuwe alien in 'Prometheus 2'

Ridley Scott wil een frissere versie van de Xenomorph introduceren.

Enige tijd terug meldde regisseur Ridley Scott dat we de Xenomorph niet te zien krijgen in de opvolger van Prometheus. Dit neemt niet weg dat hij e.e.a. voor ons in petto heeft.

Scott zei tegenover The Australian dat het allerlaatste wezen (zie onderstaande video) dat we aan het einde van Prometheus zagen bijzonder veel wegheeft van de alien in zijn eigen sciencefiction klassieker Alien 1979. Scott bevestigde nogmaals dat we de originele Xenomorph niet te zien krijgen in Prometheus 2: Wat ik bij Prometheus 2 wil doen is dat we een frissere vorm van de alien herintroduceren in act drie."

Wat dit exact inhoudt, zal de tijd uitwijzen. Duidelijk is wel dat we een soort van Xenomorph krijgen te zien richting het einde van de tweede Alien-prequel. Vermoedelijk wordt dit een upgrade of iets dergelijks van de alien uit Prometheus, die in 2012 ruim $400 miljoen wist te noteren.

Acteurs Michael Fassbender en Noomi Rapace keren in ieder geval terug in het tweede deel dat zich waarschijnlijk focust op een soort van onderzoeksmissie naar de herkomst van de wezens. Prometheus 2 staat gepland voor 4 maart 2016.



NieuwsFilm

meest populair