Charlie Day ontvangt Zac Efron's fan mail

Liefhebbers van Efron, die tot over hun oren verliefd zijn, halen hun brievenbussen door de war.

Met Horrible Bosses 2 op de stoep is het niet zo gek dat Charlie Day (Pacific Rim) zijn ronde bij diverse talkshows doet. Maar toen hij op bezoek was bij Conan onthulde hij wel iets aparts. Namelijk dat hij de buurman van Zac Efron (High School Musical, Bad Neighbours) is en dat hun post enigszins verkeerd afgeleverd wordt. Hij bezit nu namelijk een hele stapel aan fan mail voor Zac Efron.

Conan vroeg Day of hij veel last had van Efron's paparazzi, maar zijn antwoord was: "Ik heb meer last van de tienermeisjes die liefdesbrieven schrijven en mijn brievenbus met die van Zac Efron verwarren. Dus ik krijg allemaal van die vreemde brieven, bedekt in hartjes, met de tekst: 'Ik houd van je, Zac! Je bent geweldig!' En ik weet niet wat ik met ze moet doen, dus ik ga ze maar op een muur in mijn huis hangen. En dan ga ik hem uitnodigen en dan zeg ik: 'Zac, dit is mijn kamer! En de altaar die ik voor je gemaakt heb!' Dat zal hem wel van zijn stuk brengen."

De 38-jarige Day ging onlangs tegenover Entertainment News nog verder in op de relatie die hij met de 27-jaar oude Efron heeft. "We zijn buren, we zijn maten. Ik stuurde hem net nog een bericht. We gaan niet zo veel met elkaar om omdat we het allebei heel druk hebben, maar ja, hij is inderdaad wel eens in mijn huis geweest. Hij is een goede gozer en ik heb eigenlijk geen altaar, maar ik krijg wel fan mail dat eigenlijk van hem is. Dus misschien moet ik die altaar gewoon maken."



NieuwsFilm

meest populair