James Gunn wil solofilm voor Rocket & Groot

Maar eigenlijk ook wel voor de andere Guardians of the Galaxy.

ComicBook.com kreeg de kans om regisseur James Gunn, die afgelopen augustus de hitfilm Guardians of the Galaxy naar het witte doek bracht, te spreken over de Marvel-franchise. Specifiek vroeg de site van welke personages Gunn het liefst een solofilm zou willen maken. Hij noemde Groot (Vin Diesel) en Rocket (Bradley Cooper) vervolgens als belangrijkste kandidaten.

Maar: ”Ik zou van hen allemaal wel een solofilm willen zien,” vertelde Gunn. ”Natuurlijk is er genoeg om een geweldige Rocket en Groot-film te maken. Ik hou van veel van deze personages. Ik hou zoveel van ze, dat ik het moeilijk vind om te zeggen van wie van hen een solofilm gemaakt zou moeten worden, en dan vooral als iemand anders die zou regisseren. Het ligt er ook aan wie dat is. De waarheid is, ik zou liever geen solofilm zien als die slecht gemaakt zou worden door iemand die het personage niet begrijpt en die niet van ze houdt.”

De andere mogelijkheden zijn uiteraard Gamora (Zoe Saldana), Star-Lord (Chris Pratt) en Drax (Dave Bautista). Voor wie kies jij?



NieuwsFilm

meest populair