Warner kondigt sterrencast voor DC-film 'Suicide Squad' aan

O.a. Will Smith (Deadshot), Tom Hardy (Rick Flagg) en Jared Leto (The Joker) maken hun opwachting in de film.

Warner Bros. heeft een indrukwekkende cast aangekondigd voor David Ayers aankomende DC-film, Suicide Squad. Het slechterikenteam in de film wordt gespeeld door Will Smith (Deadshot), Tom Hardy (Rick Flagg), Margot Robbie (Harley Quinn), Jared Leto (The Joker), Jai Courtney (Boomerang) en Cara Delevigne (Enchantress).

In de aankondiging liet studiohoofd Greg Silverman weten dat de wortels van Warner Bros. diep liggen in deze film. ”David Ayer keert terug naar de studio waar hij ‘Training Day’ schreef en maakt met zijn ongelofelijke talent een film over multidimensionale slechteriken uit een iconische DC-comic. Daarvoor hebben we ook een cast die vaak samenwerkt met Warner, waaronder Will Smith en Tom Hardy en ook nog terugkerende favorieten: Margot, Jared, Jai en Cara. We kijken ernaar uit om met dit fantastische ensemble, onder Ayers geweldige leiding, een nieuwe betekenis te geven aan wat het betekent om een slechterik te zijn en wat het betekent een held te zijn.”

Suicide Squad is een team van slechteriken van DC, bedacht door Robert Kanigher en Ross Andru. Zij krijgen van de Amerikaanse regering de kans om zich te beteren, door gevaarlijke missies uit te voeren. Personages die bij het team horen zijn o.a. de Joker, Deadshot, King Shark, Captain Boomerang en Harley Quinn.

De film is de tweede in een hele reeks geplande DC-films, en zal op 5 augustus 2016 in première gaan. Eerst is het echter nog de beurt aan Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice, dat op 24 maart 2016 in première gaat.



NieuwsFilm

meest populair