Algemeen

Warner kondigt sterrencast voor DC-film 'Suicide Squad' aan

O.a. Will Smith (Deadshot), Tom Hardy (Rick Flagg) en Jared Leto (The Joker) maken hun opwachting in de film.

door Jim Pedd op 03.12.2014 om 09:17 in Algemeen
Warner Bros. heeft een indrukwekkende cast aangekondigd voor David Ayers aankomende DC-film, Suicide Squad. Het slechterikenteam in de film wordt gespeeld door Will Smith (Deadshot), Tom Hardy (Rick Flagg), Margot Robbie (Harley Quinn), Jared Leto (The Joker), Jai Courtney (Boomerang) en Cara Delevigne (Enchantress).

In de aankondiging liet studiohoofd Greg Silverman weten dat de wortels van Warner Bros. diep liggen in deze film. ”David Ayer keert terug naar de studio waar hij ‘Training Day’ schreef en maakt met zijn ongelofelijke talent een film over multidimensionale slechteriken uit een iconische DC-comic. Daarvoor hebben we ook een cast die vaak samenwerkt met Warner, waaronder Will Smith en Tom Hardy en ook nog terugkerende favorieten: Margot, Jared, Jai en Cara. We kijken ernaar uit om met dit fantastische ensemble, onder Ayers geweldige leiding, een nieuwe betekenis te geven aan wat het betekent om een slechterik te zijn en wat het betekent een held te zijn.”

Suicide Squad is een team van slechteriken van DC, bedacht door Robert Kanigher en Ross Andru. Zij krijgen van de Amerikaanse regering de kans om zich te beteren, door gevaarlijke missies uit te voeren. Personages die bij het team horen zijn o.a. de Joker, Deadshot, King Shark, Captain Boomerang en Harley Quinn.

De film is de tweede in een hele reeks geplande DC-films, en zal op 5 augustus 2016 in première gaan. Eerst is het echter nog de beurt aan Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice, dat op 24 maart 2016 in première gaat.

32 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

brawljeff

Avatar

Ook Will Smith als deadshot, las ik in dezelfde bron!

brawljeff

Avatar

Ook Will Smith als deadshot, las ik in dezelfde bron!

Banned

Avatar

Een soort DC versie van Guardians of the Galaxy dus ?

Ereptile

Avatar

The cast of Suicide Squad has finally been revealed, and there are definitely some major surprises. For a start, Will Smith is going to play Deadshot, and NOT Captain Boomerang as was previously reported. Instead, that role goes to Australian actor Jai Courtney, someone fans argued was a much better choice for that character since his name first came up. Tom Hardy is Rick Flagg, Cara Delevingne is Enchantress, but the biggest news is arguably the fact that Jared Leto has been confirmed as The Joker and that Margot Robbie is set to play the fan-favourite Harley Quinn

Bron.

Bovendien de 2e keer dat Tom Hardy een villain speelt in het DC Universum toch? Smiley face

StarWars2015

Avatar

Érg talentvolle cast, ben benieuwd hoe een film puur over slechteriken uit gaat pakken.

jaime91

Avatar

Inderdaad een fantastische cast! Ik ben vooral verrast door de bevestiging dat Smith ja heeft gezegd, en dat Leto dus toch The Joker gaat spelen. Maar wel logisch dat ze niet wachten met het opnieuw introduceren van The Joker aangezien hij Batman's grootste vijand is.

Al wordt het wel lastig voor Leto denk ik omdat hij sowieso vergeleken zal worden met de fantastische Heath Ledger. Maar ik ben heel benieuwd hoe zijn Joker zal zijn.

Gigan72

Avatar

Jammer dat die kwalbak Will Smith mee doet

FilmMaster

Avatar

Heel tof dit.
tof dat smith meedoet ook.

Secret1994goesFilm

Avatar

Suicide Squad komt ook al voor in Arrow en is zeker niet oninteressant.
Zal enkel raar zijn om echt grote schurken het te zien doen (zoals the Joker)
In Arrow leek het nog normaal dat Deathshot probeerde goed te doen.

bigmichiel

Avatar

Klinkt allemaal als een 1 april grap, waarom weet ik niet. Ik zal hem uiteindelijk wel een keer bekijken zodra hij in de budget bak ligt.

Ereptile

Avatar

Leto als The Joker is waarschijnlijk het personage waar het meest naar uitgekeken wordt Smiley face

kaedir

Avatar

Toffe cast en toch hebben mensen wat over te zeiken. Ga lekker de Tony Stark One-liners compilatie kijken op Youtube misschien is dat wat.

Serafijn

Avatar

Ereptile "Leto als The Joker is waarschijnlijk het personage waar het meest naar uitgekeken wordt Smiley face"
Leto is raar, goed en goed raar. Zou moeten kunnen Smiley face

AlPac

Avatar

StarWars2015 "Érg talentvolle cast, ben benieuwd hoe een film puur over slechteriken uit gaat pakken."


+1 Will Smith mag na zijn "rustige" periode ook wat meer ateer kunsten laten zien.

schrader

Avatar

Mwah ben geen fan van Will Smith. Toch benieuwd hoe die dit gaat klaarspelen.

Tom Hardy en Jared Leto vind ik overigens extreem goeie keuzes! Cara Delevigne is op de catwalk al zo badass als t maar zijn kan, alleen vraag ik me af of ze deze woeste aantrekkingskracht ook naar het scherm kan vertalen.

DeMuizenkoning

Avatar

Je kan hiervan zeggen wat je wilt, maar dit is echt een absolute topcast, om van te watertanden! :~
Ben erg benieuwd!

eltorro

Avatar

kaedir "Toffe cast en toch hebben mensen wat over te zeiken. Ga lekker de Tony Stark One-liners compilatie kijken op Youtube misschien is dat wat."

Ja inderdaad. Deze cast en regisseur beloven heel wat. Kan misschien wel 1 van de vetste actie films worden van 2016. En sowieso is een wat hardere superhelden film ook wel nodig in deze tijd.

Kamajiisama

Avatar

Nog meer Superhelden films ......,:}
Ben benieuwd hoe David Ayer...er vanaf komt .

Timme

Avatar

Airbender "Kunnen we hopen op een R rating?"


Hopelijk wel.
Suicide Squad

YOLO

Avatar

Uitstekende cast, met uitzondering van Jai Courtney. Hij is niet echt bijzonder als je hem naast Leto en Hardy zet. Ach, Jai moet het gewoon van actie hebben. Knokken kan hij wel 8-)

Leuk dat Will Smith & Margot Robbie weer samenwerken. Schijnbaar werkt hun chemie goed in hun film Focus.

jaime91 "Al wordt het wel lastig voor Leto denk ik omdat hij sowieso vergeleken zal worden met de fantastische Heath Ledger. Maar ik ben heel benieuwd hoe zijn Joker zal zijn."
Ik hoop het niet, net zoals Batman zijn er ook verschillende Joker interpretaties (comics, TV, animatie, films). Sowieso had Heath Ledger niet zijn rol opnieuw kunnen doen. Deze Suicide Squad heeft al niks met Nolan Dark Knight universe te maken. Ik heb volle vetrouwen in Leto's acteertalenten.

Bilbo

Avatar

Wat een geweldige cast! Tom Hardy in wederom een DC-film. Will Smith zal er voor zorgen dat er ook genoeg ogen zijn gericht op de film, denk ik. En een nieuwe Joker!!! Fantastisch nieuws!

Ed Crane

Avatar

Ja, verdulleme, doet Cara Delevigne - iig qua uiterlijk de beste Harley Quinn - mee... is ze Harley Quinn niet! :(

En Will Mith... mja ik hoop dan maar dat ze zich aan hun belofte houden dat het geen halve komedies worden.

Maar goed, alles bij elkaar wel een erg interessante cast natuurlijk :+

benjamin

Avatar

jaime91 "Maar wel logisch dat ze niet wachten met het opnieuw introduceren van The Joker aangezien hij Batman's grootste vijand is. "
Ik weet anders wel niet hoe logisch deze introductie is: willen we dat niet liever zien als hij direct bad guy is dan nu een Joker als wat binnen de film toch good guy is?

Verder wel een aardige cast: oké, Courtney moet nog zichzelf bewijzen (wel gezien dat hij in Unbroken zat, wie weet kan hij daar zich tonen), maar Leto kan wel wat aan en Hardy hoort zeker bij de beste acteurs van het moment.

M0vieFreak

Avatar

WOW! Geweldige cast! Jai Courtney en Cara Delevigne zijn wel iets minder maar dat maakt niet uit. Ik ben ook erg blij dat Will Smith ook meedoet! Nu nog Lex Luthor en het word perfect. Smiley face Ik heb hier nu veel meer zin in! T+)

thehungergames

Avatar

Ik heb er zin in! Hopelijk heeft Jai Courtney geen grote rol.

Decepticon

Avatar

Wat een aankondiging zeg, wat een topcast grotendeels. Ik ben ook verrast met Will Smith, goed dat hij in een ensemble zit, ik had niet verwacht dat hij dat zou doen, je zou verwachten dat hij alleen maar de hoofdrol in een film zou aannemen. En ik zie Smith niet zo gauw als Deadshot.
Ik ben heel erg benieuwd naar deze film.

benjamin

Avatar

Decepticon "Ik ben ook verrast met Will Smith, goed dat hij in een ensemble zit, ik had niet verwacht dat hij dat zou doen, je zou verwachten dat hij alleen maar de hoofdrol in een film zou aannemen."
Laat ons dan wel hopen dat dit ook echt een ensemblefilm wordt en niet 'Will Smith en een paar andere personen'.

starbass

Avatar

Vooral blij dat ze niet de acteurs uit Arrow overnemen, maar echte acteurs :D

Olrik

Avatar

Wat een topcast!
Ik was verbaast om Will Smith te zien staan, maar hij lijkt me eigenlijk de perfecte keuze voor de rol.
En natuurlijk Jared Leto als The Joker...Smiley face

NieuwsFilm

meest populair