Algemeen

Rebecca Romijn keert graag terug als Mystique in 'X-Men'-franchise

Ze denkt zelfs een betere Mystique te zijn dan Jennifer Lawrence.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 03.12.2014 om 12:18 in Algemeen
De actrice Rebecca Romijn speelde in X-Men, X2: X-Men United en X-Men: The Last Stand de rol van het personage Mystique. Net als vele andere acteurs verdween ze uit beeld door de verjongingsslag in X-Men: First Class (2011). In de prequel vervulde actrice Jennifer Lawrence de rol in en ondanks dat er heel wat oude X-Men-acteurs van stal werden gehaald, kreeg Romijn geen plekje in het dit jaar verschenen X-Men: Days of Future Past.

Terwijl Lawrence de rol tegenwoordig naar behoren invult, zou Romijn "absoluut" terugkeren als de blauwe mutant. Dit liet ze tegenover Digital Spy weten. Ook gaf ze aan dat ze veel heeft gesproken met Lawrence. "Wat ik begreep is dat haar make-up heel anders is dan de make-up die ik kreeg. Ik denk niet dat zij heeft ondergaan wat mij is overkomen. Het lijkt erop dat ze een makkelijker tijd heeft. Mijn theorie is dat je humeur na negen uur van make-up zo verruïneerd is, dat je dan niet anders dan slecht ben. Het verandert je in de slechterik die je moet zijn om Mystique naar behoren in te vullen." aldus de actrice met Nederlandse roots.

We zagen Romijn wel als d'r zelf in een cameo in X-Men: First Class:


X-Men : First Class - Extrait "Rebecca Romijn... door Eklecty-City

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

AlPac

Avatar

Zij was inderdaad meer "bad ass" dan Lawrence. Persoonlijk vind ik dat het nu teveel om Mystique gaat, waarschijnlijk door de populariteit van Lawrence.

jaime91

Avatar

AlPac "Zij was inderdaad meer "bad ass" dan Lawrence. Persoonlijk vind ik dat het nu teveel om Mystique gaat, waarschijnlijk door de populariteit van Lawrence."Eens. Laat ik vooropstellen dat ik Lawrence een erg goede actrice vind maar inderdaad haar Mystique is wat minder badass dan die van Romijn. Al kreeg ze in Days Of Future Past wel wat trekjes van die oudere Mystique. Toch gaat mijn voorkeur ook uit naar Romijn.

Maar ik vraag me af of we haar en het grootste gedeelte van de oudere cast ooit terug gaan zien. Ik denk namelijk dat ze nu gewoon verder gaan met de jongere versies en Hugh Jackman's Wolverine voorlopig. En de oudere cast wordt natuurlijk ook steeds ouder, en dus wordt het steeds minder waarschijnlijk dat ze nog zullen terugkeren. Vooral nu ze ook nog eens vervangen worden door hun jongere versies, aangezien ze al opzoek zijn naar een jongere Cyclops, Jean Grey en Storm volgens mij.

Zeg nooit nooit maar ik denk dat de kans heel klein is dat zij ooit nog Mystique zal spelen.

DeMuizenkoning

Avatar

Ach zoals hierboven al word gezegd, ze keert toch niet terug. Wel een zeurpiet, mascara problemen.. :}

Timme

Avatar

Ik vind Rebecca Robijn zoiezo beter dan Jennifer Lawrence, Jennifer Lawrence praat teveel als mystique terwijl ze veel cooler is als een stille vechter.

Steve-O

Avatar

Ik vind Lawrence wel een goede actrice maar ik ben niet zo ondersteboven van haar Mystique al was ze wel oké in First Class. Waar ze er als Mystique ook veel beter uitzag dan in Days of Future Past, daar kreeg ze gewoon een pak aan en in First Class moest ze wel net zoals Romijn uren in de make-up stoel zitten. Vervelend ja maar het geeft wel een beter resultaat. Tja, dat heb je dan als je een Oscar hebt gewonnen, dan mag je eisen gaan stellen :9

En daarbij had Romijn nooit veel dialoog in de eerste X-Men films en Lawrence wel. Ik vond Romijn wel goed en ze zag er zeker goed uit.

Moviemagic

Avatar

Timme "Ik vind Rebecca Robijn zoiezo beter dan Jennifer Lawrence, Jennifer Lawrence praat teveel als mystique terwijl ze veel cooler is als een stille vechter."


Amen, exact mijn mening ook. Ik vond die stille, rondsluipende Romijn beter dan die emo-mystique van Lawrence. Ze deed het niet slecht, maar er is een duidelijk verschil.

benjamin

Avatar

Het is dat ze zoveel andere rollen krijgt aangeboden ook....

Spacemut

Avatar

Rebecca Romijn kan Jennifer Lawrence niet meer overtreffen als Mystique. Ik vind Jennifer geweldig hoe ze Mystique speelt, maar ik ben sowieso niet objectief als het om Jennifer Lawrence gaat :)

Spider-fan

Avatar

Het enige wat ik niet snap in First Class is hoe ze als kind nou bij Xavier terecht kwam. Hoe wist ze dat hij ook mutant was en waar hij woonde. Het is nog lang voordat hij een school had, want hij is zelf ook nog kind.

Muufley

Avatar

Haha, zal wel zijn dat die graag wil terugkeren. Heeft sinds haar x-men tijd niets belangwekkends gedaan en wil terugkeren naar een top franchise. Jammer meiske, iedereen wordt oud en iedereen heeft zijn tijd gehad, die van jou is voorbij.

Ereptile

Avatar

Spider-fan "Het enige wat ik niet snap in First Class is hoe ze als kind nou bij Xavier terecht kwam. Hoe wist ze dat hij ook mutant was en waar hij woonde. Het is nog lang voordat hij een school had, want hij is zelf ook nog kind."


Ze brak in bij Xavier om eten te stelen ofzo, omdat ze als kind al op straat leefde. Xavier zag door haar gave heen, en gebruikte zijn gave toen om Mystique in de war te brengen, waardoor ze haar ware ik liet zien. Bij deze ook de clip! :)

Spider-fan

Avatar

Ereptile "Ze brak in bij Xavier om eten te stelen ofzo, omdat ze als kind al op straat leefde. Xavier zag door haar gave heen, en gebruikte zijn gave toen om Mystique in de war te brengen, waardoor ze haar ware ik liet zien. Bij deze ook de clip! :)

"


Bedankt! Zit eigenlijk weinig achter dus. Ook wel erg toevallig: hij is nog nooit een andere mutant tegen gekomen, er zijn er dus niet veel, en later heeft hij Cerebro nodig om ze te kunnen vinden; en uitgerekend bij hem breekt er één in.

bigmichiel

Avatar

Mijn voorkeur gaat naar de Lawrence. Ze bouwt de rol enorm goed op naar de Mystique die we kennen. Je ziet haar gewoon beetje bij beetje overstappen naar "the dark side". Dat zal in de komende film alleen maar sterker worden verwacht/hoop ik :)

starbass

Avatar

Ik vind romijn veel beter, Jennifer heeft toch maar een beperkte set gezichten die ze kan trekken..

nieuwslaatste nieuws

meest populair