Eerste synopsis 'The Fantastic Four'

Hoe komt Marvels oudste superheldenteam aan zijn krachten?

Het blijft nog steeds opvallend stil rond 20th Century Foxs superheldenreboot The Fantastic Four van regisseur Josh Trank. Nog géén officiële foto, geen poster of teaser... Het publiek lijkt voorlopig ook niet warm te lopen voor de opvolger van de twee matig ontvangen delen uit 2005 en 2007. Mogelijk hebben we hieronder wel de eerste synopsis. Deze "korte samenvatting" verscheen op Rotten Tomatoes en is nog niet officieel door Fox vrijgegeven.

In de synopsis wordt onthuld hoe de vier superhelden Mr. Fantastic (Miles Teller), The Invisible Woman (Kate Mara), The Human Torch (Michael B. Jordan) en The Thing (Jamie Bell) aan hun superkrachten komen:

The Fantastic Four, een eigentijdse "re-imagining" van Marvels originele en langstlopende superheldteam, draait om vier jonge buitenstaanders die teleporteren naar een alternatief en gevaarlijk universum. Hun fysieke vorm verandert op een schokkende manier waardoor ook hun leven onherroepelijk verandert. Ze moeten als team leren samenwerken om zo hun ijzingwekkende nieuwe capaciteiten te benutten om de aarde te redden van een vroegere vriend die verandert in een vijand.

UPDATE: Deze synopsis is ondertussen bevestigd door Fox.

Die vroegere vriend is net als in Fantastic Four uit 2005 de slechterik Victor Domashev / Doom, dit keer gespeeld door Toby Kebbell. The Fantastic Four verschijnt op 6 augustus in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair