Video

Volledige trailer 'Terminator: Genisys'!

UPDATE: Nu ook de poster én een reeks screenshots.

door Bram de Groot op 04.12.2014 om 19:56 in Video
Na The Terminator (1984), Terminator 2: Judgment Day (1991), Terminator 3: Rise of the Machines (2003) en het meer recente Terminator Salvation (2009) mogen we volgend jaar zomer een nieuwe Terminator-film verwelkomen. Dit keer is het regisseur Alan Taylor (Thor: The Dark World, 2013) die de historische T-800 terugbrengt naar het witte doek en uiteraard zien we Arnold Schwarzenegger opnieuw in die rol. Zoals reeds aangekondigd hieronder de eerste trailer!

Terminator: Genisys start in 2029. De 'Future War' is aan de gang en menselijke rebellen trachten het A.I.-netwerk Skynet te breken. Rebellenleider John Connor (Jason Clarke) en zijn trouwe soldaat Kyle Reese (Jai Courtney) staat voor een uitdaging. Connor zendt Reese terug naar het verleden om Connors moeder, Sarah (Emilia Clarke), te redden van de Terminator die haar moet vermoorden zodat John nooit geboren wordt. Naast bovengenoemde namen zien we ook Byung-hun Lee, Aaron v. Williamson, Matt Smith en J.K. Simmons.

Het verhaal van Terminator: Genisys staat compleet los van de eerdere films en de reboot moet een eerste deel zijn in een nieuwe Terminator-trilogie. De aansluitende delen zijn zelfs al gepland en moeten op 19 mei 2017 en 29 juni 2018 in de bioscoop verschijnen.

Vanaf 9 juli draait Genisys in de Nederlandse bioscoop.

UPDATE: Hieronder nu ook de eerste poster, gevolgd door een twintigtal opvallende screenshots.83 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Muufley

Avatar

Uhm....nee, ik denk het niet.

johnwayne

Avatar

Spectaculaire actie lijkt me dit zondermeer, maar van de andere kant lijkt het ook een herhaling van zetten. Overigens opvallend weinig Schwarzenegger in deze trailer.

Bane1

Avatar

Waar is Ceasar eigenlijk? Ik zie hem niet...
Maar buiten dat het zit er goed uit. Maar ben wel in de war geraakt met de trailer. Wordt dit een soort Days of Future Past? Waar ze de hele geschiedenis opnieuw opschrijven?

SpiderQED

Avatar

Tja, wat moet ik hier nou van denken..? :}

ferryb86

Avatar

Ik mis vernieuwing (het nieuwe zit hem in het feit dat ze een andere weg ingaan, prima). voor de rest is het een zooitje van zetten in deze trailer, ziet de CGI er heel slecht uit en lijkt de T1000 op een of andere chinese randdebiel. Ik wil geen kwaad kwijt over chinezen enzo, maar deze is echt verkeerd gecast, ziet er totaal niet bad-ass uit ofzo.

Daarnaast, Arnold en grijs haar.....kom op...

Moviemagic

Avatar

Het verhaal van Terminator: Genisys staat compleet los van de eerdere films...


Als ik zo de trailer bekijk dan klopt deze zin niet helemaal.

De mogelijkheden om een zeer spectaculaire Terminator te maken zijn eindeloos, maar ik vraag me af of deze niet meer gaat worden dan 'acceptabel'. Ik ben zeer benieuwd.

Spacemut

Avatar

Toevallig dit weekend nog Terminator 2 gezien. Als ik nu deze trailer zie heb ik hier wel zin in, lijkt er een beetje op, en hier speelt Emilia Clarke in :~ Laat maar komen!

Nielsgibby10

Avatar

Ook al is iedereen goed gecast en is het goed dat ze een nieuwe weg in slaan vind ik toch dat deze trailer en waarschijnlijk ook de film pure stront is.

Als eerste: ze gebruiken serieus shots uit de eerste film en ook nog eens de soort locaties (te zien bij de agent die uitstapt en reese die door de winkel rent)

Ten tweede: Deze film is way over the top voor een terminator film. Tuurlijk: Judgement day was ook af en toe een beetje overdreven. Maar niet overdreven in een manier waarin Arnold door een helicopter springt.

Ten slotte: ik geloof dat in deze tijd waarin grote blockbusters hun trailers uitbrengen die allemaal fantastisch zijn, Paramount dacht even het deuntje van de Dawn of the Planet of the Apes Trailer erbij te gooien met wat shots.

Kortom: ik ben diep teleurgesteld als een grote Terminator 1 en 2 fan

benjamin

Avatar

Ziet er maar doorsnee actiefilmpje uit.

JL_11

Avatar

Als enorme fan van de termiantor films: wauw fantastische trailer, en als losstaand verhaal van de vorige delen en begin van nieuwe trilogy, lijkt me dit een een prima start, met het bekende verhaal in een nieuw jasje, beelden ogen lekker duister en episch, alleen arnie valt me toch tegen, heeft echt niet meer de uitstraling om de t800 nogmaals te spelen. Ben echt benieuwd naar de film maar de trailer ziet er alvast awesome uit

Secret1994goesFilm

Avatar

Ik had altijd gehoopt dat de kring rond zou zijn met al dat tijdreizen in de reeks...
Maar zoals Bane1 inderdaad zegt: dit is dan een soort van Days of Futures PAst? waar ze de geschiedenis herschrijven en hiermee ook met de nieuwe cast kan verder gaan.

Ik lag wel even plat van het lachen toen ik zag hoe old Arnold young Arnold kwam afmaken :P

Maar waar is the Doctor? (Matt Smith)

EN als je ziet hoe die ene de tijd word ingestuurd en Jason Clarke achterblijft in de toekomst... dan gaat die toch niet veel meer doen? Benieuwd...

Frietgezicht

Avatar

Lijkt mij duidelijk dat dit niet gaat tippen aan T2.

Wat belachelijke dingen zoals die chinees die door het raam heen springt(ziet er nep uit) en Arnie met die helikopter scene en het 'I'l be back' doet mij na The Expendables teveel aan een parodie denken.

Aan de andere kant hoeft het ook geen klassieker te worden.
Maybe geen bios maar als ik dit thuis ga kijken lijkt het mij sterk dat ik mezelf niet vermaak en daar gaat een film uiteindelijk om.

De klassiekers worden wel weer door anderen gemaakt,dit lijkt lekker popcorn-vermaak.

Wel weer een trailer die teveel prijs geeft.
Bijv zodra ze in die schoolbus zitten weten we dus al dat het eindigt met Arnie die hun red als ze daar hangen en zodra Arnie in een helikopter stapt is het wachten op die sprong.

EdWood

Avatar

Het laatste restje hoop...Terminated! Veel te gestyleerd en glad gestreken allemaal. De rauwe, brute stijl van T1 en T2 ontbreekt. Dit is gewoon de volgende 13-in-een-dozijn CGI prent.

kaedir

Avatar

Slechter dan Transformers kan het niet en die film vonden veel mensen ook nog is leuk. Laat maar komen dus.

SeanDeNiro

Avatar

Drie letters. En alles is al gezegd, herhaling van zetten en zeer zwaar over the top. Geen raffinement en humorloos. Niet eens waard om te downen.

M0vieFreak

Avatar

Ik vind dit wel goed uit zien. En het idee van tijdreizen kan ook wel goed uitpakken hierin. De vraag is ook welke kant ze op willen gaan met het verhaal in de komende films nu er tijdreizen een rol speelt. We zullen zien. Ik kijk uit naar de film.

^^ Poster ziet er ook goed uit!

JVD

Avatar

Ben toch wel erg tevreden met deze trailer...

Voor de zoveelste ' hollywood' reboot ziet dit er toch zeer goed uit..

Dat het een plaatje zal zijn, daar ben ik niet bang voor. Maar verhaaltechnisch is het gewoon afwachten..

Intersinx

Avatar

Trailer ziet er goed uit,
enige minpunt voor mij is dan in de einde waar arnold uit een heli springt wat mij doet twijfelen aan deze film maar ik geef het zowiezo een kans.
De t1000 ziet er goed uit moet ik wel zeggen,had slechter verwacht.

mooffie

Avatar

Bane1 "Waar is Ceasar eigenlijk? Ik zie hem niet...
Maar buiten dat het zit er goed uit. Maar ben wel in de war geraakt met de trailer. Wordt dit een soort Days of Future Past? Waar ze de hele geschiedenis opnieuw opschrijven?"
Nee, Days of Future Past was een soort Terminator 2 (zie honest trailers).

Steve-O

Avatar

Het ziet er niet zo slecht uit als ik in eerste instantie dacht maar dat betekent niet dat ik het er goed uit vind zien. Matig dit. Verhaal is tot zover al een rommeltje, Courtney heeft een gezicht waar ik maar niet aan kan wennen en beide Clarke's zijn niet echt overtuigend.

Twee grootste minpunten zijn Schwarzenegger zelf en de Asian Terminator... Het heeft niet alleen met Schwarzenegger's uiterlijk te maken maar ik vind hem in geen enkele van zijn nieuwe rollen zo overtuigend als hij vroeger was.

Ik hoop dat dit uiteindelijk nog een redelijk goede film word. Slechter dan Salvation kan voor een Terminator film denk ik niet dus dat is fijn.

ISIM

Avatar

Ben toch wel teleurgesteld. Het ziet er een beetje cheap uit.

MovieWanker

Avatar

En dan ligt men altijd zo te zeuren en zaniken dat T4 zo slecht was. Maar mijn god, dit is pas écht slecht!!! :r

mooffie

Avatar

Wat krijst dat meisje ongeloofwaardig: "Come with me if you want to live!"

Porter

Avatar

Dus, net als de nieuwe robocop, total recall, die hard en zo kan ik nog wel even door gaan, is dit ook weer prut.
Ziet er vreselijk goedkoop uit, laat hollywood in godsnaam weer wat nieuws maken in plaats van dit soort troep.
Wat een tegenvallende trailer.

Muufley

Avatar

Deze film ziet er inderdaad nogal goedkoop uit waarbij ik soms de indruk had naar scenes uit Sarah Connor Chronicles te kijken.
Deze film lijkt ook nogal de allereerste Terminator film uit 1984 in het belachelijke te trekken.
"I was supposed to protect you"
"We took care of that"
Om vervolgens een verouderde terminator te zien die de prime-terminator uit de eerste film afmaakt. En dit terwijl dat karakter in de eerste film een onstopbaar beest van een terminator was.
Voor mij komt dit over als een middelvinger opsteken naar de cult klassieker uit de jaren 80.


Is er nog iemand die de T1000 nogal grappig vind uitzien met zijn korte stomparmpjes?

KeesjeNL

Avatar

Emilia Clarke overtuigd niet in deze trailer, maar zoiets had ik helaas al verwacht. Het ziet er inderdaad allemaal wat te gestyleerd uit, moet ik helaas bekennen.

ridjieddo

Avatar

Wat een lelijke trailer, met allemaal net-niet acteurs. En lachwekkend hoe ze Ahnold zijn populairste quote keer op keer weten te verkrachten.

aspers

Avatar

WOW... Dit gaat zo'n enorme flop worden, dat iedereen vergeet wie John Carter was! :|

Had gisteren al weinig vertrouwen in deze film, maar ik had nog een klein beetje hoop. Maar helaas... Dit ziet er echt uit als een slechte jaren 90 B-film! T2 met onbekende acteurs...

Genisys... :B

kefke96

Avatar

Arnie doet een Q&A op facebook, en daar zegt hij dat de film wel is verbonden met de vorige, dus niet echt helemaal reboot.

Gigan72

Avatar

Lijk wel of het een remake is van T1 en T2 wat er gewoon slecht uitziet.

Kan beter deel 3 en 4 nog een x kijken dan dit.....

Olrik

Avatar

Ik weet het niet...
Het lijkt me duidelijk dat deze film niet beter zal zijn dan het eerste en het tweede deel, maar desondanks dat kan dit best wel een goede film worden.
We zullen zien of het iets gaat worden.

jaime91

Avatar

Ik moet zeggen de trailer ziet er beter uit dat ik gedacht had. Ik vind het toch wel tof om te zien dat ze terug springen naar de vorige films, dat idee is wel tof. Maar wat mij daaraan stoort is dat ze dus een andere richting daarmee opgaan en daarmee de vorige films willen gaan vergeten. Dat ze dat doen met Salvation vind ik prima maar dat ze het fantastische eerste en fenomenale tweede deel nu ook buitenspel willen zetten met een film als dit zit mij niet lekker.

Deze gaat no way tippen aan deel 1 en 2, ik ben zeer verrast als dat uiteindelijk wel zo zal zijn. Daarvoor valt o.a. de CGI toch best wel tegen, en inderdaad die ''I'l be back'' zin had echt niet gehoeven. Ik wist ook gewoon voordat ie in de trailer voorbij kwam, dat ie voorbij zou komen. Zo ontzettend voorspelbaar. En dat grijze haar vind ik ook niet nodig.

Ik vind in dat moment dat ie zijn capuchon afdoet en voor het eerst in de trailer te zien is ziet ie er veel beter uit en is ie toch nog niet zo ongeloofwaardig als Terminator. En dat had ik zo niet verwacht!

Verder wel tof om de T-1000 weer terug te zien maar ik betwijfel het of Byung Hung Lee net zo'n geweldige badguy zal neerzetten als Robert Patrick dat eerder op een geweldige manier deed. Lee is wel een geweldige acteur maar ik ben nog niet erg van hem onder de indruk hier. Wat ook wel door die slechte CGI komt hoor. Grappig dat de CGI in deze film slechter lijkt dan in Terminator 2. En die film is 23 jaar oud!

Emilia Clarke als Sarah vind ik ook wel tof! Denk toch dat ze een prima keus is. Jason Clarke als John Connor ziet er ook wel geloofwaardig uit maar ik heb toch wel een probleem met Jai Courtney. Ik vind hem gewoon niet zo'n goede acteur, en ik denk ook niet dat hij me in deze film zal overtuigen maar wie weet.

Al met al verwacht ik wel dat deze beter zal worden dan Salvation, maar het is voor mij de vraag of ie ook beter zal worden dan deel 3, die ik persoonlijk niet eens zo heel slecht vind. Sterker nog ik vind dat een prima film.

xarkov

Avatar

EdWood "Het laatste restje hoop...Terminated! Veel te gestyleerd en glad gestreken allemaal. De rauwe, brute stijl van T1 en T2 ontbreekt. Dit is gewoon de volgende 13-in-een-dozijn CGI prent."


Wat Ed Wood zegt. Moet je nagaan.

en geen 1 van de acteurs overtuigd in deze trailer.

xarkov

Avatar

Maar als "Everything is different now", waarom is er dan nog een judgement day of zit Sarah & Kyle er uberhaupt in.

Of bedoelen ze 'anders', dat Sarah nu dingen zegt die de T800 eerst zei. Zoals bv. "Come with me if you want to live." & "I'll be back" (vandaar dat Sarah zo verbaasd is, want zij zegt dat normaal altijd.)

Of is Sarah nu een Terminator, die eigenlijk Kyle en de T800 (is nu mens) moet beschermen. Want die zijn getrouwd en hebben een adoboptie baby genaamd John.

En de T1000 is nu chinees ipv. wit.
En de CGI is nu van slechte kwaliteit ipv goede.
En de politie auto die we zien is net als in T1 maar dan toch anders.
En door die winkel lopen is net als in T1 maar toch net anders.
En dat park is bijna hetzelfde maar toch net anders.

...
...
....... wtf is dit voor bar slechte trailer. Wie wordt hier nou vrolijk van?

IMAX3D

Avatar

De teaser van de trailer gaf me hoop, maar na deze trailer gezien te hebben heb ik me twijfels.
Hopen dat de film me verwachtingen overtreft.

xarkov

Avatar

Muufley "Is er nog iemand die de T1000 nogal grappig vind uitzien met zijn korte stomparmpjes?"


Yup, maar het is helemaal niet grappig. Het is om the huilen.

YOLO

Avatar

Met deze trailer krijg ik de indruk dat Terminator Salvation en Terminator 3: Rise of the Machines meesterwerken zijn. :|

Ik noem de film maar gewoon Genisys en beschouw het maar als een simpel actiefilmpje.

xarkov "
En de T1000 is nu chinees ipv. wit.
"

Frietgezicht "
Wat belachelijke dingen zoals die chinees die door het raam heen springt"

ferryb86 " en lijkt de T1000 op een of andere chinese randdebiel. Ik wil geen kwaad kwijt over chinezen enzo, maar deze is echt verkeerd gecast, ziet er totaal niet bad-ass uit ofzo."

Geen Chinees heren! Lee Byung-hun is een Zuid-Koreaan. Andere tak Aziaat. :P

xarkov

Avatar

YOLO "Geen Chinees heren! Lee Byung-hun is een Zuid-Koreaan. Andere tak Aziaat. :P"


xD. Same same.

Shifty777

Avatar

Mensen die dit goed vinden kan ik niet begrijpen. De eerste beide films vind ik enorm goed, niet omdat het "vette actie" is maar omdat ze als films op alle fronten ook goed in elkaar zitten.

De twee vervolgen waren mislukte pogingen die ik me bij vlagen nog wel aan kon kijken, maar een grote kloof verwijderd van de eerste twee.

En deze trailer... tja, het is gewoon gore en slappe rotzooi helaas. Ongeïnspireerd, uitbuiten door te herhalen en dat heel letterlijk. En wat er niet herhaald uitziet, ziet er gewoonweg ook niet goed uit. Nee, als deze film toch de tweede goede Terminator sequel wordt, dan eet ik mijn hoed op.

Remco

Avatar

Dear Lord help us :N wat een bij elkaar geraapt zooitje. Laten we maar alles wat iedereen kent uit de oude films bij elkaar gooien dan wordt het misschien wat. En dan die belachelijke mix van footage van de eerste Terminator met de nieuwe dat ziet er echt nep uit.

Paranoid

Avatar

Holy crap dit ziet er slecht uit. Zoveelste remake/sequel van een goede actiefilm uit de jaren 80 die er weer bagger uitziet. Er was laatst een bericht dat de studio totaal geen vertrouwen in deze film heeft, en ik begrijp nu waarom.

CoStarring

Avatar

................................... O+
Dit is echt triest... Diep triest.

Ed Crane

Avatar

mooffie "Nee, Days of Future Past was een soort Terminator 2 (zie honest trailers)."


Mja, maar dat was ook niet helemaal eerlijk want de Days Of Future Past comic kwam dan weer uit vóór de eerste Terminator

PRIME

Avatar

Bah. Echt weer een cash cow projectje.


men neem een verhaal wat al een tijdje in de koeling zit, een paar acteurs die semi hot zijn op dit moment maar affordable ( beide Clarke's en die andere dude ) vervolgens haal je een oud element zoals arnold terug die ook nog eens zijn ouwe lines zegt.. nou poe poe hoe vaak hebben we dit de laatste jaren niet gezien.

Als je een nieuwe trilogie wilt maken, maak het dan verdomme ook eens nieuw.

Rolo2013

Avatar

xarkov "

En de T1000 is nu chinees ipv. wit. zoals al gezegd is een Korean, maar los daarvan, er mogen alleen mensen/cyborg in die wit? zijn?
En de CGI is nu van slechte kwaliteit ipv goede. het is nog een trailer, waarschijnlijk word nog 80% cgi afgewerkt voor het eindproduct
En de politie auto die we zien is net als in T1 maar dan toch anders.
En door die winkel lopen is net als in T1 maar toch net anders.
En dat park is bijna hetzelfde maar toch net anders.
hetzelfde maar toch anders....hmmmmm? :S Dus als het hetzelfde is dan was dat goed of nou juist niet, of is het toch anders?

...
...
....... wtf is dit voor bar slechte trailer. Wie wordt hier nou vrolijk van?.... IK!! verder wacht ik ook het eind product af, van te voren oordelen pakt niet altijd juist uit ;) "

SunChaser

Avatar

T2 is de beste terminatorfilm, daarna is alles prut en zo te zien deze ook
2e keus Sarah en Reese

Ed Crane

Avatar

Hmmm, heel dubbel gevoel.

Aan de ene kant: Nee. Na twee mislukte sequels op Camerons twee klassiekers hebben ze het maar gewoon opgegeven en remaken ze die twee films met een wat gekunsteld plot. Blasfemie!

Aan de andere kant: Oké, dit is een soort Back To The Future II waarbij men min of meer in het oorspronkelijke deel (twee delen natuurlijk in dit geval) terecht komt, wat best geinig is.

Darthmar

Avatar

Het lijkt mij een herhaling van zetten. Sarah Connor die totaal er anders uit ziet. Had in ieder geval een actrice gecast die een beetje lijkt op Linda Hamilton.

Nee hier ga ik geen geld aan uit geven voor mij bestaan alleen T1 & T2. De rest kan me gestolen worden.

movieboy

Avatar

Echt grappig hoeveel haters er zijn rond zulke films... De trailer ziet er geweldig uit en zeker de moeite waard voor een cinema bezoek of IMAX... De actie in de trailer ziet er erg goed!.

Dit is duidelijk een film die een popcorn vermaak gaat worden, net zoals zovele andere actie films. Dit kan zelf een zeer goede film worden.

benjamin

Avatar

movieboy "Echt grappig hoeveel haters er zijn rond zulke films... "
Weer zo iemand die denkt dat wie een andere mening dan hijzelf heeft direct een 'hater' is.

B@chelor

Avatar

Meh...lijkt wel een mengelmoes van T1 en T2. Is het een remake van beide delen ofzo? Die chick heeft af en toe wel wat weg van Linda Hamilton. We zien wel wat 't wordt. En nee, ik ben geen hater. Ik zal er vast naar toe gaan.

Paul83

Avatar

xarkov "Maar als "Everything is different now", waarom is er dan nog een judgement day of zit Sarah & Kyle er uberhaupt in.

Of bedoelen ze 'anders', dat Sarah nu dingen zegt die de T800 eerst zei. Zoals bv. "Come with me if you want to live." & "I'll be back" (vandaar dat Sarah zo verbaasd is, want zij zegt dat normaal altijd.)

Of is Sarah nu een Terminator, die eigenlijk Kyle en de T800 (is nu mens) moet beschermen. Want die zijn getrouwd en hebben een adoboptie baby genaamd John.

En de T1000 is nu chinees ipv. wit.
En de CGI is nu van slechte kwaliteit ipv goede.
En de politie auto die we zien is net als in T1 maar dan toch anders.
En door die winkel lopen is net als in T1 maar toch net anders.
En dat park is bijna hetzelfde maar toch net anders.

...
...
....... wtf is dit voor bar slechte trailer. Wie wordt hier nou vrolijk van?"


Gast, ga T-2 nog maar een keer kijken. De CGI van die film is niet bepaald fraai meer vandaag de dag. Dit ziet er een stuk beter uit, niet super, maar veel beter dan T-2.

Roeltje

Avatar

Ziet er uit als een leuk tussendoortje!

Kamajiisama

Avatar

Tegenwoordig is niet iedereen gemakkelijk overtuigd behalve op Sociaal Media laat staan met CGI's ,SFX/VFX in Films al helemaal in niet Sequels .

Naar mijn mening lijkt dit wel de goeie kant op te gaan ....,
.. in ieder geval in de Trailer .
Byung-hun Lee als de T-1000 ...( Ik hoor de discussies al....T-1000 is geen Koreaan ....Hahahah :E ) een goeie keus denk ..zo'n beetje de kop , postuur en een "gevaarlijke" blik als Robert Patrick T+) in T2 .

Ben benieuwd of Judgement Day deze keer voorkomen kan worden .
Ze mogen van mij wel een Terminator terugsturen om Terminator 3 Rise of the Machine te voorkomen .

Tada Ta Tam Ta Tam .....zoiets :+

xarkov

Avatar

Paul83 "De CGI van die film is niet bepaald fraai meer vandaag de dag. Dit ziet er een stuk beter uit, niet super, maar veel beter dan T-2."


"Veel beter dan T2." Dat sowieso niet.
T2 CGI blijft prima overeind na al die jaren. Hier hebben we een typisch gevalletje van meningsverschil.

xarkov

Avatar

Ed Crane "Na twee mislukte sequels op Camerons twee klassiekers...
"


Vond de 3e zo slecht nog niet. Net een voldoende, vond het wel tof dat de T800 in deel 3 een ander soort (lees, ik luister niet naar John) programma had lopen.

Daarnaast hadden ze toch een nieuw soort Terminator, degelijk verhaal & de actie zat goed in elkaar.

Salvation aan de andere kant...

xarkov

Avatar

Ed Crane "Aan de andere kant: Oké, dit is een soort Back To The Future II waarbij men min of meer in het oorspronkelijke deel (twee delen natuurlijk in dit geval) terecht komt, wat best geinig is."


Van Schwarzenegger zijn FB page: "Terminators don't wait for timelines - they create them."

Dit kan verhaal technisch heel interessant zijn.

aspers

Avatar

movieboy "Echt grappig hoeveel haters er zijn rond zulke films... De trailer ziet er geweldig uit en zeker de moeite waard voor een cinema bezoek of IMAX... De actie in de trailer ziet er erg goed!.

Dit is duidelijk een film die een popcorn vermaak gaat worden, net zoals zovele andere actie films. Dit kan zelf een zeer goede film worden."


Jouw standaard is niet echt hoog hé!? Ik heb ook graag een lekker popcorn film, maar dan heb ik toch wel iets meer eisen dan wat ik nu heb gezien.

PRIME

Avatar

Waarom heeft iedereen toch iets tegen Salvation? Ik vond dat echt een vette Terminator film.En ik zie dit wel in de bioscoop, maar het kan me echt niet bekoren nu.

StarLord

Avatar

Terminator Days of Future Past

marcjeb

Avatar

Salvation was drie keer niks !!

Deze film lijkt erg veel op deel 2 maar speelt zich iets later af.

Ik heb zin in een achtervolg film met Arnie.

Die chinees kijkt echt het zelfde als de t1000 in T2

Ik ga hiervoor wel naar de bios.

Enigste minpunt vind ik die chick, mooie chicks verpesten dit soort films.

xarkov

Avatar

PRIME "Waarom heeft iedereen toch iets tegen Salvation? Ik vond dat echt een vette Terminator film."


Omdat er zoveel onzin in het verhaal zit dat het niet serieus te nemen is, terwijl de film graag serieus wilt zijn.

***Spoilers***
voorbeelden.
Een John Connor die vanuit een helicopter in de wilde zee springt, midden in de nacht, om naar een onderzeeer te zwemmen die niet naar boven wilt komen.

Een Skynet die Kyle Reese gevangen zet zodat hij vervolgens weer bevrijd kan worden. Skynet had Kyle Reese allang tot compost moeten verwerken.

Een T800 die John Connor vast pakt en dan niet al zijn botten breekt, maar naar de andere kant van de kamer loopt om dat nogmaals te doen.

Een Skynet die een in ingenieus plan bedenkt om John Connor naar de basis te lokken, maar wanneer hij vervolgens aan komt wandelen gewoon door kan lopen om Kyle Reese te bevrijden. Ow en ff heel een productie lab laten ontploffen.

Dat klinkt nou bepaald als een AI die de wereld kan veroveren...

skullsplitter

Avatar

xarkov "
En de CGI is nu van slechte kwaliteit ipv goede.
"

Dat is tegenwoordig vrij standaard, de color grading is dan nog niet helemaal correct en vaak verschilt het beeld van een trailer nogal met het eindproduct. Pacific Rim zag er in de trailers uit als speelgoed met vlakke kleuren waar het eindproduct bulkt van de schitterende details bijvoorbeeld.

movieboy

Avatar

benjamin "Weer zo iemand die denkt dat wie een andere mening dan hijzelf heeft direct een 'hater' is."


Oke benjamin.

movieboy

Avatar

aspers "Jouw standaard is niet echt hoog hé!? Ik heb ook graag een lekker popcorn film, maar dan heb ik toch wel iets meer eisen dan wat ik nu heb gezien."


Wow al snel tot de conclusie gekomen dat mijn standaard niet echt hoog ligt, en je kent mij niet eens^^. Ten opzichte van Terminator films heb nooit hoge verwachtigen gehad, so i really don't care...

Er zijn andere films waar ik wel hoge verwachtingen heb. Zelf als ze dan niet zo goed uitzien of erna blijken te zijn, maak ik mij daar niet druk om.

xarkov

Avatar

skullsplitter "Dat is tegenwoordig vrij standaard, de color grading is dan nog niet helemaal correct en vaak verschilt het beeld van een trailer nogal met het eindproduct. Pacific Rim zag er in de trailers uit als speelgoed met vlakke kleuren waar het eindproduct bulkt van de schitterende details bijvoorbeeld."


Standaard of niet ik blijf het suf vinden. Dat ze al een trailer eruit gooien met crap cgi. Moet je nagaan dat de trailer van T2 er zo kut uitzag toendertijd. Of Jurrasic Park (de oude). Dan wordt je toch niet enthousiast. Ik snap de marketing erachter niet.

Rolo2013

Avatar

Worden jullie niet moe van elkaar?
Een trailer afzeiken omdat ie nog niet af is en elkaar haters etc noemen is toch wel erg jammer....Ik zelf heb er wel zin in, ik vind Arnold als een T-800 erg gaaf. The Terminator is een klassieker en Terminator 2: Judgment Day zal de beste blijven.
De derde wilde het succes van 2 overdoen maar dan zonder inhoud en flauwe humor en de 4de was oke maar ik miste iets en dat was Arnie....

Misschien onderstaande kijken, want ik heb het idee dat deze het dichts in de buurt van de 2de komt en veel beter word dan het 3de en 4 de deel:

Teminator: Genisys - Trailer Breakdown

Glennekeeeee

Avatar

Vind het er best goed uitzien! nog geen must see maar de promo lijkt toch beter en beter te worden

berepoot123

Avatar

Ik heb matt smith niet gespot in de trailer,kan iemand zeggen op welke minuut/seconde ik hem kan vinden.

SeanDeNiro

Avatar

Overduidelijk dat de generaties die de originele films niet hebben "meegemaakt" deze ellende wel goed vinden: ze weten niet beter. Het is louter computer en meer niet. T1 had zwarte humor en was origineel. Deze reboot is een aanfluiting en een middelvinger naar het origineel.

nietselam

Avatar

Ik ben volledig voor een nieuwe terminator film maar dit is niet best.
Ik snap ook serieus niet waarom ze niet gewoon een all out oorlogsfilm ervan maken, en niet zo als salvation want dat ging nergens over en leek niet eens op de toekomst uit camerons films.
Volg bijvoorbeeld een peleton die de missie heeft om reese bij de tijdmachine te krijgen en zodoende terug te kunnen sturen.

Dat met die tijdslijn verandering van deel 1 slaat ook nergens op, waarom wel schwarzenegger terug en de rest niet. Als ze dan toch zoiets wilde gaan doen stuur dan iemand terug om reese van zijn dood te behoeden zodat die weer mooi mee kan doen met de oorlog in de toekomst en in de tussentijd steeds meer mensen voor te bereiden(qua training en kennis van de terminators)op judgement day.

Ik snap ook niet wat al die 2e rangs regisseurs met deze films doen, hier moet minstens iemand van het caliber ridley scott, paul verhoeven, john mctiernan of cameron zelf aan staan.

Pete_027

Avatar

Gevalletje 'eerst helemaal bekijken en dan pas oordelen'. Ik overigens niet verwacht dat een robot, in dit geval de eerste Terminator, ouder en dikker kon worden door de jaren heen. Laat staan dat die wit haar kan krijgen of is de Sarah in deze versie soms een poppenmaakster.

Dat het nooit het niveau zou halen als de eerste 2 was op voorhand al duidelijk al vraag ik me af wat een Nolan of Fincher met dit materiaal zouden doen. Waarschijnlijk betere acteurs castenSmiley face

Het oogt als een snel in elkaar gezet filmpje. Een muziekvideo zeg maar. Een van de problemen in Hollywood.

Alhoewel ik denk dat dit niet goed gaat worden gun ik Arnold nog wel een absolute box-office hit!

Doet me ook een beetje denken aan de jaren 80 pulp films zoals bijvoorbeeld;

afbeelding

nietselam

Avatar

En het ergste van alles is nog dat ze hiermee deel 1 en 2 willen wissen.

Muufley

Avatar

Paul83 "Gast, ga T-2 nog maar een keer kijken. De CGI van die film is niet bepaald fraai meer vandaag de dag. Dit ziet er een stuk beter uit, niet super, maar veel beter dan T-2."


Echt?

Terminator 2:
afbeelding
afbeelding

Terminator Genysis

afbeelding
afbeelding


Gast?

KeesjeNL

Avatar

movieboy "Wow al snel tot de conclusie gekomen dat mijn standaard niet echt hoog ligt, en je kent mij niet eens^^. Ten opzichte van Terminator films heb nooit hoge verwachtigen gehad, so i really don't care..."
Als je je zo lomp opstelt, kan je verwachten dat daar op gereageerd wordt. En dan moet je ook niet gaan terug sputteren met 'je kent me niet eens' en 'I really don't care'...

Decepticon

Avatar

jaime91 "Ik moet zeggen de trailer ziet er beter uit dat ik gedacht had. Ik vind het toch wel tof om te zien dat ze terug springen naar de vorige films, dat idee is wel tof. Maar wat mij daaraan stoort is dat ze dus een andere richting daarmee opgaan en daarmee de vorige films willen gaan vergeten. Dat ze dat doen met Salvation vind ik prima maar dat ze het fantastische eerste en fenomenale tweede deel nu ook buitenspel willen zetten met een film als dit zit mij niet lekker.

Deze gaat no way tippen aan deel 1 en 2, ik ben zeer verrast als dat uiteindelijk wel zo zal zijn. Daarvoor valt o.a. de CGI toch best wel tegen, en inderdaad die ''I'l be back'' zin had echt niet gehoeven. Ik wist ook gewoon voordat ie in de trailer voorbij kwam, dat ie voorbij zou komen. Zo ontzettend voorspelbaar. En dat grijze haar vind ik ook niet nodig.

Ik vind in dat moment dat ie zijn capuchon afdoet en voor het eerst in de trailer te zien is ziet ie er veel beter uit en is ie toch nog niet zo ongeloofwaardig als Terminator. En dat had ik zo niet verwacht!

Verder wel tof om de T-1000 weer terug te zien maar ik betwijfel het of Byung Hung Lee net zo'n geweldige badguy zal neerzetten als Robert Patrick dat eerder op een geweldige manier deed. Lee is wel een geweldige acteur maar ik ben nog niet erg van hem onder de indruk hier. Wat ook wel door die slechte CGI komt hoor. Grappig dat de CGI in deze film slechter lijkt dan in Terminator 2. En die film is 23 jaar oud!

Emilia Clarke als Sarah vind ik ook wel tof! Denk toch dat ze een prima keus is. Jason Clarke als John Connor ziet er ook wel geloofwaardig uit maar ik heb toch wel een probleem met Jai Courtney. Ik vind hem gewoon niet zo'n goede acteur, en ik denk ook niet dat hij me in deze film zal overtuigen maar wie weet.

Al met al verwacht ik wel dat deze beter zal worden dan Salvation, maar het is voor mij de vraag of ie ook beter zal worden dan deel 3, die ik persoonlijk niet eens zo heel slecht vind. Sterker nog ik vind dat een prima film."
Ik deel jouw mening volledig Jaime T+)
Ik ga deze zeker wel in de bios kijken! Dat moet gewoon, want het os een Terminatorfilm met Svhwarzengger. En ik wil deze gewoon heel graag zien en ben heel erg benieuwd wat het eindresultaat is.
Of deze beter wordt dan Salvation, moet ik nog zien, want dat vind ik persoonlijk ook een goede Terminatorfilm.

Muufley

Avatar

Decepticon "Ik deel jouw mening volledig Jaime T+)
Ik ga deze zeker wel in de bios kijken! Dat moet gewoon, want het os een Terminatorfilm met Svhwarzengger."


Dit soort mensen zijn het probleem. Die gaan alles kijken waar de juiste naam op plakt. Het is door mensen zoals jij dat slechte vervolgfilms blijven opbrengen en waardoor slechte vervolgfilms, reboots, prequels blijven gemaakt worden. Filmhoeren zijn het.

Glennekeeeee

Avatar

Muufley "Dit soort mensen zijn het probleem. Die gaan alles kijken waar de juiste naam op plakt. Het is door mensen zoals jij dat slechte vervolgfilms blijven opbrengen en waardoor slechte vervolgfilms, reboots, prequels blijven gemaakt worden. Filmhoeren zijn het."


en door al die sompele zielen zoals jij denkt die naar de sequels gaan en zo veel meer opbrengen is ertenminste nog budget voor originele films

benjamin

Avatar

Glennekeeeee "en door al die sompele zielen zoals jij denkt die naar de sequels gaan en zo veel meer opbrengen is ertenminste nog budget voor originele films"
Als films als Edge Of Tomorrow onder verwachting presteren en iets als dit scoort door z'n merknaam, gaan mensen niet direct meer budget geven aan verdere films zoals de eerste categorie.

NieuwsFilm

meest populair